18.8.2011

Houston hiljenee.....

Ainakin joiksikin viikoiksi (ehkä kuukausi-kaksi). Meinaan remontoida askartelupaskartelutilani uuteen uskoon. Seinien maalausta yms. hyllyjen ja tavaroiden uudelleen järjestelyä jne.. Nyt olen purkuhommissa, mutta ennenkuin pääsen maalausvaiheeseen kulahtaa aikaa toista viikkoa, koska sitten keskimmäinen muuttaa opiskelemaan ja yksi huone vapautuu kaikelle tuolle arvokkaalle tavaralle (ei siis romulle) jonka joudun raijaamaan sinne remontin alta pois. Ja vasta sitten pääsen itse huoneen kimppuun, paklaamaan ja maalaamaan. Joten adios amigos ja paluuta odotellessa askarrelkaapa ahkerasti. Palaan kuvien kera ja paljastan uuden askartelutilani uudessa kuosissaan. See you!

Hi everyone! I'm going to have a quiet period, maybe one or two months. The reason is that I'm going to renovate my "studio". I'll be back after that and then I show some pictures from my new art space. See you later!

Ei kommentteja:

JAAHA....

 Näin se on tämänkin blogin päivittely vähän jäänyt retuperälle. Uusia kortteja ei juuri ole tänne päivitelty, kun melkein kaikki vaihtuu FB...