10.9.2013

Nam, Nam, Namia......

Eli siis ajattelin tällaista pientä arvonnan poikasta laitella. Sinä Vakituinen tai Satunnainen tässä blogissa seikkaileva lukija voit siis osallistua tällaisen ylläripaketin arvontaan. Kommentoi tätä kirjoitusta ja kerro vaikka miten olet tänne blogiini löytänyt tai mistä me tunnetaan! Aikaa osallistua sinulla on tuonne perjantaihin 20.9.2013 asti. Sen jälkeen Onni Arpa arpoo kommenttinsa lähettäneiden kesken ko. Ylläripaketin.


Voit kertoa myös arvonnastani omassa blogissasi jos haluat, pakko se ei kuitenkaan ole. Ja jos sinulla ei ole omaa blogia ei se haittaa voit osallistua siitä huolimatta. Kun olen suorittanut arvonnan laitan tänne sitten ohjeet kuinka toimitaan. Ja ei kun osallistumaan!

12 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

No vaude! Heti tietenkin mukana noin hienon palkinnon kiilto silmissäni ;)) Onneksi olkoon huimasta kävijämäärästä!!

Mervi P. kirjoitti...

Hieno kävijämäärä, enkä ihmettele, niin hienoja juttuja teet! Olimme viime keväänä samalla art journal-kurssilla ja sieltä sain vinkkiä blogistasi :)

Vilimarika kirjoitti...

Onneksi olkoon!
toki mukaan arvontaan tulen, mutta ei tuo mikään pikkupalkinto ole! Arvostan suuresti, jos voitto osuu kohdalleni!
en muista, mistä asti ja mikä oli postauksesi, josta sinut löysin, mutta atc-harrastus ja tämä käsillä tekeminen sen takana on jokatapauksessa. Ihastelen töitäsi.

Henna kirjoitti...

FB:n art journal & mixed media -groupista olen tänne eksynyt jo useamman kerran :)

Sisko kirjoitti...

Mulla on sellanen hämärä muistikuva, että vaihdettiin kortteja. Ja sullahan ne on hienoja! Ollaan me oikein tavattukin. Ihan kamalalla kelillä lähdin etsimään Järvenpäätä kinosten keskeltä yhtenä talvena. Kannatti!

Manumiina kirjoitti...

Satunnainen kävijä olen ja lisäksi olen laiska jättämään kommentteja, vaikka tiedän niiden aina ilahduttavan. No, joka tapauksessa aina kun täällä vierailen, niin ihastelen ATC-korttejasi. Ja meitähän yhdisti se Muistikirja Maaliskuu :)
Palkinto on mahtava - jospa onni potkisi...

Maca kirjoitti...

Vahingossa osuin blogiisi. Palkinto on hieno!

Sari kirjoitti...

Mahtava kävijämäärä! En ole ennen blogiisi löytänyt.:)

Selma kirjoitti...

Onnittelut runsaasta kävijämäärästä.

En enää muista koska ekakertaa blogisi löysin, taitaa olla jo vuosia aikaa. Aluksi en edes kommentteja jättänyt, ihailin vain hienoja töitäsi. Ohjeitasi olen myös kurkkinut, niisä on oikein kivoja niksejä. kiitos myös niistä. Ja onnea ja hyvää jatkoa edelleen mainiolle blogillesi. Ja tietnkin arvontaan mukaan!

Täti Punainen kirjoitti...

Löysin Silpputehtaan blogin kautta tänne. ja ollaan molemmat osallistuttu Muistikirja Maaliskuuhun.;) Mukaan tulisin arvontaan.

Anu-Riikka kirjoitti...

Mukana arvonnassa toki. Ihana namu ja Siskon blogin kautta tänne eksyin ja eksyn vastakin. Paljon kaikkea kivaa. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

WAU mikä ihana namunen. Minäkin tulin Silpputehtaan kautta ja haluaisin mukaan arvontaan.