11.9.2013

Vinkki atc-kortteilijoille ja miksei muillekin

Valmistelen tässä parhaillaan useita kymmeniä atc-kortteja myöhempää käyttöä varten ja sen yhteydessä putkahti ajatus kertoa tästä suunnattomasta innovaatiosta mikä mieleeni juolahti :) Meikäläinen pääsääntöisesti käyttää Bilteman kaksipuoleista teippiä aloitellessani tekemään atc-korttejani. Ja koskapa taasan eivät mene onnenlahjat niin ei myöskään Bilteman teippi vaan siitä jää aina sellainen pieni suiro. Meikäläinenhän ei raaski heittää sitä yleensä pois vaan minulla roikkuu niitä suiroja tuossa pöydän reunassa aina useita, kuten kaikkea muutakin silppua jota kertyy mielettömät määrät kun ei raaski heittää mitään pois!
Elikkäs voit liimata suiroja sitten kirjan sivuille ihan randomina tai ihan tarkasti jonkun mielenkiintoisen tekstin kohdalle tai kuten minä laitoin niitä tuon "Poistettu" tekstin taakse (olen tulostanut a4:n täyteen niitä) jolloinka voin liimata ne suoraan korttiini. Toivottavasti tästä selostuksesta sai jotain irti?

Suiro on tuossa kortin yläosassa.

Tässä suirot liimattu esim. kirjan sivulle.

Ja näin voit käyttää niitä kortissasi.


4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

No tämäpä oli hyvä vinkki! Kiitos! ;)

Vilimarika kirjoitti...

suirojahan riittää! :D Jospa piakkoin pääsisi suirotehtailemaan kunnolla. :)

Sisko kirjoitti...

Sama on mullakin menetelmä. Ja välillä pöydän reuna on ihan tyhjäkin. Paljon käytän niitä juuri noitten tekstien kiinnitykseen. Hyvin menee tuo Bilteman teippi Big Shotin stanssien kanssakin. Siis liimattuna paperiin ensin. Tulee muototarraa.

Carita Oksa alias Cassu kirjoitti...

Hei kiitti Sisko vinkistä!!! Enpä ole tullut ajatelleeksikaan mutta nythän minä kokeilen.

Samanlaiset

Viimeisimmät korttini ovat tässä. Löytyi tuollaiset hauskat päät yhdestä kollaasiarkista ja niistä syntyivät sitten tämmöiset kortit. Lo...