17.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #16 ja #17

Meinasi ihan tulla kiire tämän viikonlopun sivujen kanssa! Eilen en jaksanut tehdä kun tulin töistä ja tänään meni myöhään kun palattiin anoppilasta. Mutta sainpahan tehtyä. Eilisen aiheena oli "Tunnustus tai paljastus itsestäsi! No, meikäläinen kovasti keräilee leimasimia. Suurinta osaa en koskaan edes käytä, mutta kun ne on vaan niin ihania. Etenkin erilaiset pitsit ja taustaleimasimet. Pitäisi varmaan alkaa myymään niitä kohta eteenpäin?


Tämän päivän aiheena Muistikirjamaaliskuussa oli listata plussia ja miinuksia. Yritin laitella plussia enemmän, koska yritän olla ajattelematta noita negatiivisia ja miinuspuolen juttuja vähemmän. Elämä tuntuu silloin paljon mukavammalta!


Viikonlopun sivuni olivat tuplasivuja!




4 kommenttia:

Tuire Flemming kirjoitti...

Nää sun taustat vaan on niin ihania - ai oonko sanonu jo...
Kiitos, kun sanoit siitä toimimattomasta linkistä. Minkähän osoitteen mä sinne olin mahtanut laittaa?! Nyt siellä on korjaus!

Sirutuuli kirjoitti...

Ihanat on! Miekin tykkään leimoista, ostan aina "kun halvalla saa" :)
Parhaita on juuri tausta- ja boordileimasimet sekä pitsisellaiset.

Mama Elf kirjoitti...

Yhdyn Tuiren kuoroon, ihania väripillereitä nää sun taustat. Itselläni ei paljon leimasimia löydy...taitaa olla kahden miniaakkoset. Kauniitahan nuo ovat, mutta yritän rajottaa kaikkea askartelu/ompelu/taiteentekeminskokoelmaa, kun se ei nytkään mahdu tuonne työhuoneeseen.

Selma kirjoitti...

Upeita kaikki sivut :)