16.2.2012

TTM#7 ja #8 haastekortit

Mukana ollaan TTM-haasteessa vaikka pää onkin täynnä r....ää! Ei oikein jaksa ajatella korttien tekemistä ja sen mukaiset ovat kortitkin. Mukana tullutta on #7:ssä tuo Odette-teksti ja tytön mandariinihattu (mandariinipussista) ja #8:ssa kortin pohja on tänään ostettujen maalien kotelopahvia. Se oli tuollainen marmorinen ja sopivan paksua pahvia kortiksi.

TTM #7 Odette


TTM #8 Vanhojen Puheita

7 kommenttia:

Selma kirjoitti...

Kortit ovat ainakin loistavasti tehtyjä ja toivottavasti flunssakin menee pian ohi :)
Tuon vanhan naisen mietelmä on tosi hyvä.

Onkos bloggerissakin roskispostit vallaneet tilaa, kun jokaisessa on jo tämä niin työläs sanavahvistus :?) Vuodatuksessa ainakin roskispostit oikein jylläävät, ja toiset väittävät että niitä tulee sanavahvistuksesta huolimatta.

Tuire kirjoitti...

Hyvin se onnistuu sulta kortinteko pää täynnäkin :D
Toivottavasti mandariinien C-vitamiinit kukistaa flunssan!

Nää sanavahvistukset tosiaan menee välillä arvailun puolelle - tässä näkyy nyt olevan aika selvät...

Ulla-Riitta kirjoitti...

Joo, hienoja kortteja! Oon itsekin miettinyt mandariini-aihetta, joten on mielenkiintoista nähdä, miten sen myös voi tulkita.

Silkku kirjoitti...

...Ihania :)

vikke* kirjoitti...

Nätit kortit!! Symppaan sua tuon taudin kanssa. Paranemista.

Elina kirjoitti...

Hienoja kortteja!:) Olisitko kiinnostunut ATC livevaihdosta? Lähetin sinulle taannoin Koukussa Kortteihin -sivustolla viestiä, Vantaalle olisi nyt järjestymässä tapaaminen, todennäköisesti 24.3. Ollaan yhteyksissä, jos kiinnostut!

Selma kirjoitti...

Jassoo, olen jo kerran käynyt näköjään kommentoimassakin, mutta kerta kiellon päälle, kun nämä ovat niin kivat kortit ;D...varmaan alkavaa "sementoimista" mun päässä...