9.3.2011

Maisemissa jälleen

Hieman on hiljaiseloa pidetty tuon lomaviikon jälkeen. Paikat ehjinä kyllä takaisin tultiin, mutta muuten on ollut kaikenlaista tohinaa reissun jälkeen ettei edes kortteja ole ehtinyt tehdä. Viime viikonloppu meni kierrätystaide workshopissa. Valmista siellä ei vielä syntynyt vaan jatkan työtäni kotosalla.Laitan kuvan heti kun saan valmiiksi tekoseni.

Jälleen on aika osallistua myös haasteisiin. Tällä kertaa tällä "Kevät On" -kortilla mukaan Koukussa Kortteihin Inspis-haasteeseen. Aiheena oli kevättä rinnassa.

Kevät On


EDIT:  Mirka halusi tietää miten kortti on tehty. Kortin pohjana on sivu kirjasta "Luen ja kerron, alakansakoulun luku- ja puheaapinen". Tytön kuva löytyi erään rakennusfirman esitelehtisestä. Kuvansiirtoa decoupage-lakalla. Vähän vahakyniä ja kynttilää päälle. Reunat keltaisella maalilla rajattu. Kukat paperisisa ostokukkia johon leimasin tekstiä. 

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Siis miten ihmeessä tuo on tehty??? Tahtoo tietää. Ihastuttava kortti!!!

Rva Kepponen kirjoitti...

Ihana keväinen tunnelma. Ja niin herkän kaunis.

JAAHA....

 Näin se on tämänkin blogin päivittely vähän jäänyt retuperälle. Uusia kortteja ei juuri ole tänne päivitelty, kun melkein kaikki vaihtuu FB...