26.3.2010

ATC korttien säilytyksestä

Olen tässä miettinyt päivänä muutamana, että kuinka te säilytätte ATC-korttejanne? Mitä hyviä vaihtoehtoja on olemassa? Joskus niitä haluaa selailla ihan itse ja joskus näytellä toisille. Itselläni ne ovat nyt säilötty rengaskansioon missä ne ovat sellaisissa muovitaskuissa (kuten lätkäkortit aikoinaan). Ihan hyvä joo, mutta kun muovitaskusivuja selailee niin aina kortteja tippuu kyydistä. Etenkin ylimmän rivin kortit putoaa taskuistaan pääsääntöisesti. Sitten niitä saa olla työntelemässä takaisin koko ajan. Muovi on liian liukas materiaali korteille. Sitten taas jos niitä pitää jossain laatikossa, niin ovatko ne sitten niin selailtavissa ja katsotavissa. Noissa taskuissa kortit kuitenkin säilyvät "siisiteinä" eivätkä nuhjaannu. Mutta kertoilkaapa minulle kuinka te olette järjestäneet tämän asian.

6 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Samalla lailla säilytän kuin sinäkin, niin niitä tulee välillä selailtua, en ole vielä muuta keksinyt, toivottavasti tulee jotain uusia ideoita;-))m

Phedra kirjoitti...

Kuten myös...mulla on sinellistä tulattuja vähän isompia taskumuoveja joissa kyllä kortit pysyvät hyvin paikallaan :)

Eila A kirjoitti...

Lätkäkorttitaskuissa ja kansiossa minullakin on kortit, eikä ne kyllä ole pahemmin putoilleet - onko mulla sitten tapana tehdä tahmeampia kortteja vai mikä lie syynä. Ehkä ylimmän rivin taskut voisi sulkea arkistoteipin pätkällä, jos kortit tuppaa putoilemaan, tai laitaa ylimpään riviin kaikkein ohuimmat ja parhaiten paikallaan pysyvät kortit.

Anne S. kirjoitti...

Kansioissa täälläkin :) Sama ongelma oli minullakin, mutta arvaas : Nykyään kun kortteja on hurja määrä, enkä laiskuuttani ole uusia kansioita hankkinut...Nyt nimittäin mennään kansioita "toiseen kertaan " täytellen. ( Eli kaksi aina vastakkain, niin että korttien nurjat puolet eivät enää näy.)Nyt eivät enää putoile ;)

Leila kirjoitti...

Juuri samalla tavalla minäkin säilytän ja niinkuin tyttäreni Anne sanoikin jo, toista kierrosta mennään ja pysyy paremmin.

Ansku kirjoitti...

Heipsan, mulla on sellainen aika iso valokuvakansio johon mahtuu n. 300 valokuvaa, eli 2 ATC-korttia mahtuu vierekkäin taskuun. Mun mielestä tosi kätevä, varsinkin jos paljon vaihtelee. Se on mulla ihan täynn ja loput sellaisessa puulaatikossa, josta niitä on kiva välillä katsella. On mulla sitten sellainen 7gypsiesin pyörivä teline ATC-korteille ja se on ihana :)