6.2.2010

Näpertelyä ja mallaamistaTässä ylempänä näette reaalikuvia Cassun työpisteestä. Kuinka se aina jaksaa valittaa mun huoneen siivottomuudesta, vaikka omakin on täysi sekasorto pommin jäljiltä ? Täällä näppäinten takana on tällä kertaa Cassun iki-ihana tytär, Noora :)

Änkesin äitin viereen tekemään ATC kortteja. Ajattelin tehdä Ystävänpäivä ATC:n, kun äiti ei itse aikonut tehdä, "Emmä tykkää sellasista" se marisi. Minkäs teet. Ryhdyin toimeen ja aloin väsätä. Lopputuloksena olikin 4x4tuumainen kortti. Siitä tulikin yllättävän tyylikäs ja hieno, yllätyin.Nimitin tämän taidonnäytteen Valentine's Day Card :iksi. Täydellisen sopiva nimi sille. Olisin muuten raapustanut sen korttiin, mutta tila niinkuin loppui. Ja äitihän ei tässä ajassa saanut mitään aikaan, vaan se neuvoi ja opasti mua. Nyt kun mä pääsin tähän sorvin ääreen, niin se ryhtyi siivoamaan työpöytäänsä. Myöhäistä kun vahinko on jo saatunut, kuvat ovat vuotaneet nettiin. MUAHAHAHAHHAAHAHHAAAAA!!!!


Terveisin Noora

(mainostus ei ole koskaan pahasta, joten tässä linkki omaan blogiini.)

2 kommenttia:

SuviAnniina kirjoitti...

onneksi omat lapset ei ole vielä niin isoja,että osaisivat laittaa "paljastuksia" nettii ,heh! Hienon kortin olet tehnyt! Täytyykin tulla blogiisi vierailulle;-)

Tuire Flemming kirjoitti...

Siis korttihan on hieno, mutta sekasotkusta siellä ei näköjään tiedetä mitään! Tervetuloa katsomaan - täällä alkaa olla lähes mahdotonta edes lähestyä työpöytää!!! =)