14.9.2009

Taustat - Uusia kokeiluja

Meikäläiselle putkahti ihan vaan päähän, että nyt tätä juttua pitää kokeilla ja tehdä vähän taustapaperia. Tämä ei ole siis mitenkään minun keksintöäni. Tällaiset lopputulokset sain aikaiseksi. Kuviot näyttävät hieman utuisilta ja ihan kuin ne olisi tehty valkoisen maalin kera.

Ja mitä sitten tein? Pohjat on väritetty Distress Inkeillä. Väriä vaan sikin sokin paperille. Paperina on paksuhko vesiväripaperi. Sitten lautanen johon laitoin vauvojen pyllypyyhkeen, siihen lorautin hieman kloritetta. Sitten pienellä meikkisienellä töpöttelin kloritetta leimojen päälle ja leimasin. Käytin myös sabluunaa jonka läpi töpöttelin ko. sienellä. Ei saa olla vaan liikaa tuota kloritenestettä eli melko kuivalla sienellä sitten vaan töpötellään.

1 kommentti:

Mirka kirjoitti...

Hei, pitää kommentoida näinkin vanhaa tekstiä vielä, kun käyn näitä juttujasi läpi oppimielessä.

Tuo taustaidea on huikea! Miten leimasi ovat kestäneet kloriten? Tietystihän ne pestään heti, mutta mahtaako haperruttaa esim. kumisia leimoja jotenkin?

JAAHA....

 Näin se on tämänkin blogin päivittely vähän jäänyt retuperälle. Uusia kortteja ei juuri ole tänne päivitelty, kun melkein kaikki vaihtuu FB...