10.3.2015

Kevät saapuu kohisten....

Ihanaa kun päivät alkavat jo olla aamulla valoisia eikä iltasellakaan töistä tullessa tarvitse ihan pimeässä kulkea. Hieman on hiljaista blogissani ollut ja se johtuu siitä, että kuntoilu on ottanut nyt niin paljon aikaa viikolla ja viikonloppuihin on osunut nyt lapsen muuttotouhuja yms. Tänä aamuna kuitenkin siivosin (jälleen kerran) työpöytäni odottamaan töistä tuloani jos vaikka ehtisin yhden kortin väsäämään. Täytyy varmaan osallistua johonkin vaihtoon  niin tulisi tehtyä nuita kortteja ainakin. Hyvää kevättä kaikille teille jotka erehdytte tai tietoisesti täällä blogissani vierailette.

                           

Meidän Osku ainakin osasi ottaa eilen kaiken irti auringon paisteesta. Ei suostunut tulemaan sisälle vaan halusi jäädä terassille köllöttelemään. 

2 kommenttia:

Silkku kirjoitti...

Kiva kun joskus laitat postauksia, onhan sekin parempi kun ei mitään. Minä ainakin seuraan mitä kaikkea ihanaa olet saanut aikaiseksi. Kaunista viikkoa sinulle:)

Susanna kirjoitti...

Kivaa kevättä sulle ja Oskulle ♥♥♥

JAAHA....

 Näin se on tämänkin blogin päivittely vähän jäänyt retuperälle. Uusia kortteja ei juuri ole tänne päivitelty, kun melkein kaikki vaihtuu FB...