24.1.2015

Vaihtari postauksia

Olen tässä vaihdellut kortteja Susannan kanssa sekä Vilimarikan kanssa. Ja tiedän olen pahasti myöhässä Susannalta saatujen korttien postauksessa! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Elikkäs ensin Kristallihelmen Susannalta vaihdosta saamani ihanuudet:

 Susanna oli tehnyt minulle aivan ihanan pienen kirjasen, joka sisälsi vaihtokortit ja yllärinä sain häneltä yhden hänen tekemistään aivan mahtavista Art dollseista. Se on suloisen syötävä ja sitä kun katselee niin tulee iloinen olo. Se saa jäädä pöydälleni tuomaan minulle iloa ja inspiraatioita.

Tässä näkyy saamani kortit ja pieni vilaus kirjasen sisältä. Kiitos Susanna vaihdosta jälleen kerran!

Ja sitten seuraava vaihto. Sain eilen Vilimarikalta postia joka sisälsi myös pienen itsetehdyn atc-kirjasen. Kirjasen sisällä oli vaihtokortit. Lisäksi mukana oli kaikkea pientä tilpehööriä mitä voi käyttää korteissa tai sitten Mixed Media tauluissa yms. Tässä kuvaa mitä sain.

ATC-kirjanen ja tilpehöörikuori


 
Ja vaihtokortit
Meillä oli sovittu tehdä neljä korttia ja teemoina oli ihminen-eläin, mystisyys, tekstiä sisältävä ja jotain omatekoista mukana. Kiitos Vilimarika vaihdosta. Minun vaihtokorttini eivät ole vielä lähteneet, mutta mahdollisesti saan kirjeen postiin huomenna. Joten niistä kuvia vasta , kun Vilimarika on kuoren saanut.


EDIT:  Tässä Vilimarikalle lähteneet omat korttini.


2 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Nopsaampas perille tulivatkin. Kiire on ilon pilaaja, joten anna aikaa itsellesikin. tulevat kun kerkeävät tänne. Maltan kyllä odotella.

Viltsu kirjoitti...

Hurjan ihanat kortit tulivat perille !KIITOS! Ja ne matskut mukana niin upeita, ettei kaikkia raaskisi edes askarteluun laittaa. Taidankin pistää osan aarrearkkuuni. ;) KIITOS paljon!

Samanlaiset

Viimeisimmät korttini ovat tässä. Löytyi tuollaiset hauskat päät yhdestä kollaasiarkista ja niistä syntyivät sitten tämmöiset kortit. Lo...