2.1.2015

Journal Journey 2015

Juu elikkäs ilmoittauduin ko. netti kurssille joka kestää siis koko vuoden. Joka kuukausi harjoitellaan jotain tekniikkaa ja tehdään journal sivu. Mukana voi olla juuri niin paljon tai vähän kuin itse haluaa. Ei ole mikään pakko pysyä muiden tahdissa vaan saa tehdä omaan tahtiinsa. No tammikuun tekniikkana on vahaliitu/vaseliini resist. Eihän se nyt ihan onnistunut kuin Strömössä. Edellisessä postauksessa oli ko. tekniikoilla telemäni atc-kortit (pohjat)  ja tässä postauksessa on sitten tekemäni tagit. Molemmat on tehty käyttäen vahaliitua pohjalla. Itse koen tällaisten atc-kortteja isompien pintojen koristelun vaikeaksi joten ehkä tämä kurssi on tarpeeseen.4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Hienoja olet tehnyt! Onkohan mulla mennyt roskapostikansioon tuon kurssin postit, kun juuri taas tänään ihmettelin, ettei sieltä ole vieläkään kuulunut mitään. Kiinnostavalta vaikuttaa!

Silkku kirjoitti...

Kerrassaan ihanat, kaikkea ihanaa olet saanut noihin laitettua:) Piti kysymän, että kiinnitätkö tuon vahaliidun jollakin vai annatko ihan olla?

Susanna kirjoitti...

Ja taas upeita juttuja!!

Carita Oksa alias Cassu kirjoitti...

Salla, laita uutta sähköpostia tai liity suoraan JournalJourneyn facebook ryhmään. Löytyy nimellä Journal Journey 2015 Driver Reviver. Juuri joku siellä kyseli myös, että vieläkö voi ilmoittautua ja ohjeena oli liittyä facebook ryhmään. Tämä tiedoksi myös Susannalle.

Ja Silkku, en ole kiinnittänyt vahaliitua millään. Eli valkoisella vahaliidulla vaan väritetään ne kohdat jotka haluaa jättää valkoiseksi. Sitten esim. Vesiväriä päälle. Itse pyyhin vielä ko. Valkoiset kohdta kevyesti paperilla värin kuivuttua.

Samanlaiset

Viimeisimmät korttini ovat tässä. Löytyi tuollaiset hauskat päät yhdestä kollaasiarkista ja niistä syntyivät sitten tämmöiset kortit. Lo...