4.11.2014

Oli hyvä kortteiluflow päällä muutama päivä sitten

Mutta sitten oli ja tuli ongelmia kuvien siirtämisessä tänne bloggeriin. En todellakaan ole vieläkään keksinyt mikä on muuttunut, kun kuvien siirto omalta koneelta ei tunnu enää onnistuvan kuten ennen. Kun valitsen Lisää kuva ja sen jälkeen Valitse tiedostot ja valkkaan koneelta kuvan/kuvat niin sen jälkeen kone jää vaan junnaamaan eikä mitään tapahdu!?  Nyt sain siirrettyä kuvat tähän julkaisuun kun käytin selaimena  IE:tä, mutta kun aiemmin on tuo Chrome toiminut tosi hyvin. Eli yhä edelleen on onkelmia. Otin juuri käyttööni uuden läppärinkin, kun ajattelin jotta vanhasta pöytäkoneesta on puhti pois, mutta ei ongelmat sen kun jatkuvat. Onko bloggerissa tullut joitain muutoksia tähän valokuvien siirtämiseen?

Tässä tulee nyt kuitenkin kahden päivän takainen viiden kortin julkaisupläjäys. Olen käyttänyt korteissa pöydälle kertynyttä silppua sekä muutamaa tosi vanhaa valmista=pieleen mennyttä korttipohjaa tuunattuna. Tämän näköistä niistä sitten syntyi:

Teoreettista Touhua (vaihdettu)Kateissa
Jotain Tuttua (vaihdettu)

Näin Teen 1 ja 2
EDIT: Nämä kortit myös vapaana vaihtoon.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Aivan mahtavia! Niissä on jotenkin keveä tunnelma. Ehkäpä se on tuo kaunis väritys! Mulla oli entisen koneen kanssa ongelmia myös sen kuvien lisäämisen kanssa bloggeriin, mutta nyt kun meillä on ollu uusi kone niin ei ole takunnut.

Mervi P. kirjoitti...

Tosi kauniita! Tykkään erityisesti korttien taustoista!