3.4.2012

Art Journal kierrätyskamasta #1

Tässä muutama kuva Art Journal -kirjasta jota olen tässä muutaman päivän väkertänyt. En voi sanoa sen olevan ihan 100% kierrätyskamaa koska esim. olen käyttänyt sivujen koristelussa ostamaani servettiä. Toistaiseksi suurimmaksi osaksi se kuitenkin on eli muropaketeista kirja! Ja ohjeen löydät täältä Jennibellien Studiosta. Kannattaa kokeilla itse kukin, ei kun muroja popsimaan!Vielä koristuksia sivuille niin sitten tulee uusia kuvituksia.

4 kommenttia:

Jenski kirjoitti...

Wau, hienon näköistä. Kaikki kierrätys jutut on kyllä pop. Jään odottamaan tulevaa.

Tuire kirjoitti...

Makee kirja! Meillä alkaa olla muropaketit vähissä, kun Julia on ollut puol vuotta Lahdessa... mutta puurohiutaleita menee! Paketit tosin ovat jalostuneet ATC-korteiksi... Tässä on kyllä jo muutama kirja menossa, mutta sormia syyhyttäis... ai niin, kirjasta puheenollen:?

Selma kirjoitti...

Hieno juttu tää kirja ja mikä lohduttava tieto, että siis tekin käytätte näitä muro ym pakkausjuttuja näissä, kun omanikin ovat aika paljon kierrätysmatskuja. Nyt ei enää hävetä lainkaan tunnustaa sitä :)

Jennibellie kirjoitti...

Awww this is an awesome art journal, thanks so much for leaving me a comment so I could see how your cereal box journal turned out. Much love :) Jennibellie