18.5.2011

Lahjattoman maalarin taulupohja - Talentless painters canvas

Itse kun en osaa maalata niin pitää käyttää poppaskonsteja. Liimasin tuota edellisessä postauksessa tekemääni silkkipaperia pieneen canvas-tauluun pohjaksi. Elikkäs liimasin sen gel mediumilla siihen pintaan ja täytyy kyllä sanoa, että erehdyttävästi näyttää siltä kuin olisi maalattu (tämä siis vain oma mielipiteeni). Joka tapauksessa näyttää hyvältä. Katsotaan mitä lisää saan aikaiseksi tauluuni. Pintaahan voi jatkaa kollaasilla, leimaamalla, maalaamalla tai ... Mutta sitä odotellessa.

Because I can't paint I have to use some tricks. I glued my silk paper (which I made yesterday) on to the blank canvas and oh my, it seems to be painted!  Here you can see the hole canvas and some details.

 

Tässä kokonaisuudessan.


Muutama pieni yksitysikohta.

1 kommentti:

SuviAnniina kirjoitti...

Moikka! Minusta tämä pinta ja värit on aivan upeat ja itse tykkään erilaisista tekniikoista ja niiden yhdistelmistä, ehkä jopa enemmän kuin pelkästä maalatusta. Upealta näyttää, kiva nähdä jatkoa työllesi. Tätä täytyy oikeasti päästä kokeilemaan heti kun kerkeän ;-)

JAAHA....

 Näin se on tämänkin blogin päivittely vähän jäänyt retuperälle. Uusia kortteja ei juuri ole tänne päivitelty, kun melkein kaikki vaihtuu FB...