14.3.2010

Kurssit on käyty

Opettaja on väsynyt, mutta onnellinen! Kiitokset kaikille ihanille INNOSTUNEILLE kurssilaisilleni. Oli siis aivan ihana vetää teille tämä kurssi. Nyt on takki tyhjä ja tavarat purettu. Odotan kuitenkin jo jatkokurssia josta meillä oli puhetta. Minulle kurssin anti oli se, että toivottavasti sain iskostettua atc-kuumeen ainakin muutamaan heistä. Siis tavoite on silloin saavutettu. Ehkä saamme vielä joku kaunis päivä aikaiseksi näyttelyn.......

Tässä kuvakollaasi kurssilta (lupa julkaisuun on) ja muutama yksittäinen kuva valmiista korteista. Ne olivat sitten aivan upeita!!!!! Olkaa ylpeitä niistä.
Sain itsekin tehtyä demoilun kautta kaksi korttia. Toinen on nimeltään "Eihän yksi kerta" ja toinen on vielä nimetön.Kiitokset vielä Milja, Eila, Pia, Maija-Liisa, Tiina, Dina ja Hanne!
Ja nyt viikon tauko ja Ylläkselle laskettelemaan................................

5 kommenttia:

SuviAnniina kirjoitti...

Näyttää tosi mukavalta puuhalta, teillä oli varmaan antoisaa taiteilua! Mukavaa lomaa!

Tuire Flemming kirjoitti...

Hyvältä näyttää teidän kurssin saavutukset! Itsellä jäänyt ATC:t vähiin, kun on innostunut vähän kaikesta... =)

Eila A kirjoitti...

Hienon näköisiä kortteja, materiaaleja on käytetty tosi monipuolisesti. Olisipa ilo osallistua seuraavalle kurssillesi - katsotaan, jos vain aikataulut ja kulkuneuvot ja yleinen terveydentila sallivat. Laitathan taas tietoa kurssistasi blogiisi, sitten kun sen aika on!

Leila kirjoitti...

Aivan mahtavia saavutuksia!!

verdana versalia kirjoitti...

Kurssi oli mahtava. Carita loisto-ope. Minä en saanu aikaan juuri mitään kun olin höttösissäni. Muhun tarttui ATC-kuume kyllä. Kurssia ennen ajattelin että liian pieni on kortin pohja. MUTTA EI ole ja vaihtaminen tuntui ihanalta jutulta. Hurahdin. Ja odotan uutta kurssia, yksin en saa aloitettua. Roikun vaan täällä tieokoneella.