16.2.2010

Tuplavaihto #16 osa2 - Kortit omista kuvista

Tänään sain kortit kuvistani jotka olin Tuplavaihtoon laittanut. Tosin en enää muistanut mitä kuvia olin pistänyt kuoreen joten yllätys oli täydellinen. Eli Pappipuikoissa oli saanut tehtäväksi tehdä minulle kortit. Kun avasin kuoren ja katsoin kortteja niin ensin mietin jotta olinko tosiaan laittanut tuollaiset kuvat, naisen ja ikkunan? Mutta toinen korttipa olikin avattava ja sieltä löytyi toinen kuvistani!!!! Eivätkä nämä TOSIAANKAAN ole mitään simppeleitä kortteja kuten Pappipuikoissa kuvasi kortteja. Aivan ihanat!

"There is Something going on"

"Bored"

PS. Lisäksi paketissa oli vielä pitsiä ja enkelikuvioinen servietti. Kiitos niistä.

Itse tein Leilan lähettämistä kuvista hänelle kortit ja niistä tulivat tällaiset.

2 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiva, kun kelpasi :). Saanko lainata tekemistäni ATC:ista ottamasi kuvat blogiini? Olin ottavinani teelmyksistäni ihan hyvät kuvat, mutta sitten muistikorttini tiedot pyyhkiytyivät jostain syystä pois, ja minulle ei jäänyt mitään "todistuskappaletta" :(.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ai niin, ja sitten piti kehumani Leilalle tekemiäsi kortteja: todella tyylikkäät! Tuo vaaleansininen on tunnelmaltaan tosi intensiivinen.

JAAHA....

 Näin se on tämänkin blogin päivittely vähän jäänyt retuperälle. Uusia kortteja ei juuri ole tänne päivitelty, kun melkein kaikki vaihtuu FB...