29.10.2009

Yleistä - Hiljaiseloa ja tuliaisia

Meikäläisen korttirintamalla on nyt hieman hiljaista. Jostain täytyy aina tinkiä kun ei kaikkea ehdi tekemään. Miniatyyrikurssin veto ja innostus virkkaus hommiin ja huovutukseen ovat nyt vieneet aikaani. Ja joulukorttien teko. Niistä kuvia ehkä vähän myöhemmin.
Puolisoni jalkautui Ameriikasta ja toi kerrankin harrastukseeni liittyviä tuliaisia. Tein listaa mitä voisi tuoda ja hän toi melkein kaikki mitä listalla oli höh!!! No mutta anyway tässä kuva mitä sain. Puupalikkaleimasimia, kolme settiä Inkadinkadoon akryylileimasimia ja siiten vielä Making Memoriesin Stamping die set eli stampit joilla voi merkata esim. metallia yms.. Täytyy seikkailla hieman netissä kattomassa vähän mallia noita stamppeja varten, jotta osaa hyödyntää niitä sitten.

13.10.2009

Tupla Neloset - "Ladies" ja "Geishan kevät"

Meikäläisen aamupäivä on mennyt tietysti ATC:tä tehdessä. Tällä kertaa en tehnyt yhdeksäisiä vaan tuplaneloset. Peruspohja on kaikissa sama, mutta sitten leikkasin pohjapaperin kahteen osaan ja lisäsin erilaiset leimat yms. muita mausteita. Lopun kasasin samoin kuin noissa yhdeksäisissäkin. Tässä nämä tuplaneloset sitten ovat. Ensimmäinen kuva on peruspohjista, sitten kuva valmiista pohjista kuvien kera ja lopuksi kuvat leikatuista korteista.


Here are my this mornings effort. I made double quads (I'm not sure if the word is right). The background is same all these eihgt cards but I used different stamps and some other stuff. I called them "Geisha's spring" and "Ladies". I hope you like them.

9' ner ATC's - Mini-ihmisiä / Mini people

Eilen tuli tehtyä toinen yhdeksän kortin sarja nimeltään "Mini-ihmisiä". Tämä on kyllä tosi hauskaa puuhaa. Mutta tässä teille kuvat eilisestä jamboreestani ennen ja jälkeen korttien leikkaamisen.

Tänään kehittelen vähn muuta, mutta siitä sitten myöhemmin tänään ehkä?

11.10.2009

Haastan Sinut #57 - "Find you ways 1 ja 2"

Ja näillä mukana Haastan Sinut #57 -haasteessa. Jos olit tarkkasilmäinen huomaat, että nämä kortit olivat mukana tuossa minun atc-jamboreessa.

If you have sharp eyes you can find these two cards from my ATC-jamboree.

ATC, SaWo - ATC jamboree, 9 atc:tä kerralla

Aamulla seikkaillessani jälleen kerran aivan ihanilla sivuilla törmäsin tähän tekniikkaan. Se kiehtoi minua niin, että sitä oli heti pakko kokeilla ja koko päivähän tässä meni. Tuli siis tehtyä yhdeksän atc-korttia kerralla. Oikea pläjäys. Käykääpä siis Liveartin sivuilla ihastelemassa ja jääkää koukkuun. Pohjan tutoriaalin löydät näiltä ranskalaisilta sivuilta. Ranskaa ei tarvitse kuitenkaan osata kun katsoo näitä videoita. Ensimmäisenä kuva on kollaasistani ennen korttien leikkausta ja vieressä kun kortit on leikattu ja reunat vielä vanhennettu.

Mukana tällä myös SaWon tämän viikkoisessa haasteessa.

This is my entry to SaWo's challenge.

ATC - Those Nights

Hieman japanilaistunnelmissa näin heti aamusta eli "Those Nights".

10.10.2009

Art Creations Friday #44 - Beloved

Tässä panokseni ACF -haasteeseen tällä kertaa.

Here is my entry to this weeks ACF #44 challenge. I hope you like it. It's called "Beloved".

7.10.2009

Haastan Sinut #56 - "Kaikki mitä olen ...

koskaan halunnut sanoa" ATC-kortilla osallistun tämän kertaiseen Haastan Sinut #56 -haasteeseen. Kuva on mieheni isoisän suuresta valokuva-albumista.

3.10.2009

Yleistä - Ensimmäinen ATC-korttikurssi takana

Tänään pidimme pienimuotoiset korttikinkerit meillä kotona. Lisäkseni "kurssille" osallistuivat Tuire, Sirkka, Teija ja Kirsi. Aluksi pidin pienen pikaopastuksen leimojen ja muiden tarvikkeiden maailmaan ja sitten aloiteltiin korttien tekoa. Kivaa oli ja keväällä tai jo talvella pidämme "jatkokurssin". Tässä näette tuloksia.

Kuvansiirtoa