14.10.2014

Arvailuja??Elikkäs tämän korun materiaalia kyselin ja lupasin ko. tekstiin kommentoivien kesken arpoa ylläripaketin. No arvuuttelijoita oli vain kaksi ja arpa suosi Kirpeän kurpitsan Merviä. Olen laittanut hänelle yv:tä asian tiimoilta.

Ja tämän korun materiaaliahan piti arvuutella:


Juu tämä on tehty ihan pakkauspahvista. Lisäksi siinä on pitsiä ja helmiä sekä lasinen kivi.  Läheltä liippasivat arvuuttelijatkin. Onnea voittajalle!


Vaihtoja, vaihtoja.....

Vaihdoimme Kristallihelmen Susannan kanssa pitkästä aikaa kortteja. Sainkin Susannalta muhkean vaihtoylläripaketin. En viitsi nyt tähän kuvata kaikkea mitä sain, mutta voin sanoa, että oli tosi kiva ylläpaketti. Tässä kuvat korteista jotka häneltä sain:


En laita vielä kuvia omista vaihtokorteistani, koska haluan niiden olevan yllätys Susannalle.

5.10.2014

Hullun Cassun laboratorion pöydältä havaittua!

Tällaisia tänään kun ei nyt muutakaan ollut tekemistä.


Askarteluvuoren atc-haastevaihto

Sain aivan mahtavat kortit Askarteluvuoren haasteesta #19. Tässä saamani korttikavalkadi.


Kiitos Piialle (piikunpiperrys-blogi), Katille (KaSukortit-blogi) ja Susannalle (Kristallihelmi-blogi).

4.10.2014

Tänään

ja muutamia päiviä sitten puuhattua. Elikkäs saanko esitellä muutaman kaulakorun. Kierrätysteemalla mennään aina kun vain pystytään.

Barbiet kiinnostaa kuten huomaatten ja niitä välillä ostan halavalla (< 2€) ja raaskin rikkoa.

Mutta arvatkaas mitä matskua tuo toinen kaulakoru on? Oikein arvanneiden kesken voisin arpoa jonkun kivan ylläripaketin (= kaikenlaista materiaalia). Osallistua voit kommentoimalla ja aikaa on 12.10 asti. Suattaapi olla heleppo, vuan suattaapi ettei ole?

Ja kuvat tulevat tässä: