31.5.2012

From This ....

Found Cigar box

To This:
Altered Cigar box

Both sides

30.5.2012

TTM #22 Punarinta Satakieli

Viikon 22 kortissa on mukana tullutta kortin pohja. Se on lahjakassi , jonka sain tyttäreltäni (tosin tyhjänä!). Idea oli loistava, mutta toteus sitten ontui pahasti eli ei tullut ihan niinkuin Strömsössä. Mutta näillä eväillä mennään.....

Punarinta Satakieli

22.5.2012

TTM #20 ja #21 - FREAKS

Vähän myöhässä tässä ollaan, mutta periksi ei heti anneta!! Joten tein myöhässä olevan vkon 20 kortin sekä vkon 21 kortin nyt samassa hötäkässä. Ne muodostavat nyt sitten kahden kortin sarjan. Eli en varmaan ehdi osallistua TTM-haasteen vkon 20 arvontaan, mutta ei se haittaa. Ollaan seuraavassa arvonnassa mukana! Niin ja mukana tullutta on teksti SHOW MUST GO ON ja NO SMGO. Ovat musiikkiteatterin lipuista otettu.

Freak I ja Freak II

11.5.2012

Uusi Art Journal kirja tekeillä

Aloittelin tässä uutta Art Journal kirjan tekoa. Päivittelen tähän tekokuvia sitä mukaa, kun kirja edistyy.
Tarkoitus tehdä kirja kokonaan kierrätyskamasta. Kirja tulee olemaan kooltaan 9x16 cm ja selkämys on n. 5,5 cm leveä. Kannet on tehty hiusväripaketista ja se on päällystetty kovetetulla puuvillakankaalla. Kankaalle on ommeltu pitsiä ja paperia. Tämän jälkeen värjäsin sen mm. akryylimaaleilla. Sisäosa on tehty ranskankielisen kirjan sivusta. Muut sisäsivut teen ainakin kalenterin sivuista ja ehkä jotain muuta vielä. Katsoo nyt.

Hiusväripaketin päällä kovetettua kangasta johon ensin ommeltu mm. pitsiä.
Sisäpuoli ennen sisuspaperia.
Gessoa pintaan.

Lähikuva gessotusta pinnasta.
Valmiit, maalatut kannet.
Lähikuva selkämyksestä.
Sisäkannet
Sisäsivut kalenterista.

Valmiiden sivujen molemmat puolet.

10.5.2012

TTM #19 NRO 65348

Tämän viikon (siis vko 19) TTM-haasteen kortissa on isännän mukana tulleesta parkkilipusta tuo numero.

Nro 65348

9.5.2012

Murokirjaset

Tässä muutamia kuvia kahdesta tekemästäni Art Journal kirjasta. Vielä on hakusessa kirjojen kiinnitys? Sisäsivujakaan en ole sen pahemmin koristellut koska ajattelin jotta kelle menevät/tulevat niin voipi sitten sinne kasailla juttuja ihan ite.
Materiaalina käytetty siis muropaketin pahveja ja ohje Jennibellieltä.

5.5.2012

TTM #18 Uusi Aika

Uuden ja vanhan maailman kohtaaminen näin kortin välityksellä. Eli mukana ollaan TTM-haasteessa tälläkin viikolla. Mukana tullutta on kortin pohja, joka on lasketteluhousujen mainos/hintalappu.

Uusi Aika