26.9.2011

Käärmeen nahkaa moovista!

Joo-o kattokaa vaikka:


Vaaratonta ja tuntuu hyvältä!

Arvauskierros?

Arvaatteko mitä nämä kappaleet ovat?


Vastaus: sulatettu musta roskapussi + valoverho/silkkipaperi

No entäs tässä kuvassa?


Vastaus: kuvansiirtoa sulatetulle muoville. Vasemmanpuoleinen onnistui paremmin. Oikeanpuoleisessa on käytetty teippiä ja se krymppasi lämmöstä.
Että sellaista tänään.

25.9.2011

Ja viimeiset päivitykset remontista

Remonttini on loppu ja se on vain viilausta vaille valmis (kuten esim. kaapin ovi paikoilleen ja kaapin sisällön siivoaminen + pienten hyllyjen järjestely). Näet tässä videossa uuden askartelutilani sekä muutaman kuvan kuinka säilytän tavaroitani.

Ikean pyörivä alusta + puiset aterin astiat + muovikorit


Ikean kahvallinen muovikori. Mahtuu kaikki mun Distressit!


Ikean lokerikko ilman kantokahvaa. Melkein kaikki muut msutetyynyt mahtuu tähän. Ja näitä voi säilyttää hyllyssä päällekkäin.


Tästä se lähtee

meinaan kortteilu uudestaan käyntiin. Johan tässä onkin pitkään pidetty hiljaiseloa, joten on aika kaivaa leimasimet ja musteet naftaliinista ja vaan aloittaa. Nämä sain aikaiseksi tänään.24.9.2011

Lähes loppusuoralla!!!!

Meikäläisen huoneremontin loppu alkaa häämöttämään. Tässä muutama kuva tämän päivän aherruksesta.


Miksi minulla on tunne kuin säilytystilaa olisi vähemmän kuin ennen vaikka ostin 2 uutta hyllykköä, ison ja pienen??

Suunnittelin myös vähän jos vaikka teettäisi isännällä tuohon ikkunan viereen seinälle hyllykön. Mutta kattoo ny?


21.9.2011

Ruskeasta tylsästä kotelosta

kirjahyllyn kaunottareksi eli kuinka ruskea lehtilokerikko muuttui sisustukseen sopivaksi.


20.9.2011

Homma etenee - hitaasti mutta varmasti

Tänään isäntä sai valmiiksi työpöytäni. Hän lyhensi toista Ikeasta aikanaan ostettua kirjoituspöytää siten, että nyt molemmat pöydät mahtuvat yhdeksi pitkäksi pöydäksi. Ne ovat nyt siis ikkunan alla yhtenä pötkönä. Toiselle puolelle tulee askartelutoiminnnot ja toiselle tietokone. Lisähyllyköiden hankinta on mielessä ja siksi suuntaankin Ikeaan perjantaina. Uusi mattokin pitää saada. Keltainen iso matto olisi kiva? Täytyy keksiä joitain tosi oivaltavia säilytysratkaisuja koska en raaski ruuvailla oikein mitään hyllyjä nyt seinälle.

Tässä 360-kuvaa tämän päivän tilanteesta.


Laitan taas lisää kuvia ja/tai videota kunhan homma taas nytkähtää eteenpäin. Tyttäreni ainakin ihastui ikihyviksi isosta työtilasta ja ilnoitti ettei mitenkään pysty keskittymään kokeiden lukemiseen omassa huoneessaan. Joten hän on nyt tuossa vieressä tekemässä juttujaan. <3

12.9.2011

Edistystä on tapahtunut...

uudistuvassa askarteluhuoneessani. Sinisen turkoosi seinä sai greipin sävyä pintaansa ja molemmat päätyseinät valkoista. Nyt jään odottelemaan milloin tuo "parempi" puoliskoni saa tapetit seinälle. Ehkäpä jo keskiviikkona???????

11.9.2011

Houstonista kuuluu kummia...

Työhuoneen remontti etenee pikkuhiljaa. Tänään kävin ostamassa tapetit ja maalin. Sitten kotiin hiomaan ja pesemään seiniä, että sain pohjamaalattua seinät. Kaikki reiät on pakkeloitu ja hiouttu. Tässä muutama kuva siitä mistä lähdin liikkeelle ja mitä tänään on saatu aikaan.

Eli alunperin huoneen yksi seinä oli turkoosin värinen ja muut seinät hailakan vaaleansiniset. Tunkkaista!

Tässä olen nyt tulevan tapettiseinän paklannut ja hionnut. Muut seinät on pohjamaalattu valkoisella.

Koemaalasin yhden pienen kohdan seinästä valitsemallani värillä. Näytti vähän ärtsyltä. On ihan eri näköinen Tikkurilan värilastussa?

Skannasin vielä kuvan tulevasta tapetista sekä värisävystä mitä tulee yhdelle seinälle. Muut seinät maalaan valkoisiksi. Tuo sävy vaikutti purkissa ihan erilaiselta kuin tuossa Tikkurilan omassa värilastussa ja siksi maalasin koekappaleen ihan tavalliselle paperille. Kyllä se aika samalta sävyltä näyttää sittenkin.Saa nähdä miltä lopputulos näyttää? Siis en ole mikään sisustusintoilija tms. ja värin valitsin tunteella.

10.9.2011

KOMMENTTEJA

uudesta ulkoasusta saapi antaa. Eipä ollut muutakaan tekemistä niin muutin pohjaa. Vielä kun osaisi vaikuttaa noihin omien blogitekstien kirjasintyyleihin (= voisi valita muutakin kuin mitä bloggerissa annetaan valmiina) niin olisi kiva. Täytyy tutustua varmaan tuohon HTML-koodiin paremmin. Mutta joku toinen kerta sitten. Nyt mennään näillä.