24.9.2010

Tuunattua

Meillä on diili naapurin isännän kanssa. Hän polttelee pikkusikareita ja minä saan tyhjät rasiat! Minusta se on hyvä diili. Niitä on kertynyt jo kohta n. 50 rasiaa jos ei enemmänkin. Rasiat ovat balsapuuta ja niissä on oikein lukkosalpa. Ainoa huono puoli niisä on se, että ne ovat aavistuksen liian pieniä atc-korteille. Joten näistäkin varmaan tulee korurasioita tai siten pitää tuunata pelikortteja. Ehkä? Tässä kuitenkin kuva mitä tänään sain aikaan.


23.9.2010

Inspiraation lähteillä #6 - Minne Matka

Mukana ollaan taas kerran Koukussa Kortteihin Inspiraation lähteillä -haasteessa #6. Haasteen aiheena oli matka ja minä sain aikaiseksi tämän näköisen kortin.

21.9.2010

Marjolaine tuplasti

Piiiitkästä aikaa tuli tehtyä pari korttia. Pohjat ovat olleet valmiina jo jonkun aikaa mutta sisältö puuttui. Tässä olkaa hyvä, Marjolaine I ja Marjolaine II.

17.9.2010

Kankaanpainantaa

Meillä on käsityökoulussa tänä syksynä aiheena kankaanpainanta. Tässä kuva elämäni ensimmäisestä seulapainanta kokeilusta. Hauskaa oli mutta kyllä se hieman harjoittelua vaatii, jos haluaa ihan priimaa jälkeä.... No mutta meikäläiselle kelpaa vähemmänkin priima - emhän minä nyt sentään Marimekolle ole pyrkimässä! Vielä....

13.9.2010

Porukka ATC:n satoa

Meikäläinen osallistui Koukussa Kortteihin Viken järjestämään 4 koplan ATC-vaihtoon. Ideana oli, että jokainen aloittaa yhden kortin tekemällä pohjan. Sitten kortteja kierrätettiin siten, että jokainen pääsi tekemään aina yhteen kortiin uuden vaiheen. Lopuksi jokainen sai yhden valmiin kortin itselleen. Minä sain tämän ja nimeltään se on "A Model".

ATC -History Boys

Historiallista kortissa on vaaka-asento ja miehet. Hyvin hyvin harvinaista!!! Kortti syntyi ihan sen kummempia ajattelematta ja ilman suunnittelua. Pohjapaperina on muutes meikäläisen vanhan passin yksi sivu. Numerot kertovat sen.

7.9.2010

Special Stitchies eli tikkausta ja kangaspaperia

Tausta ja sydän on siis kankaasta tehtyä paperia eli ns. fabric paper. Hauska materiaali jos ja kun vaan onnistuu siten kuin itse haluaa. Kortista nyt ei kummonen sinänsä tullut, mutta kunhan kokeilin.


6.9.2010

Laskuri uusiksi

Entinen kävijälaskuri katosi bittiavaruuteen. Sen mukaan se oli jotain 7000 ehkä... No nyt latasin uuden ja laitoin alkunumeroiksi 6500. Vaikka ihan samahan se nyt on mutta kuitenkin. Jospa tämä laskuri olisi nyt kuitenkin pysyvämpi. ;)

Atc:t ja Järvenpää mediassa

Keski-Uusimaa lehden toimittaja käväisi haastattelemassa meidän atc-vaihto porukkaa tuossa männä viikolla. Tässä tämä artikkeli nyt sitten on muidenkin luettavaksi.