28.4.2010

Lisää rääsyläisiä

Tässä viimeisen 15 min. tuotos. Rääsykukka Tuiren antmaista kangaspaloista. Tunnistatko Tuire?

27.4.2010

Jotain kankaista - siis kukkasia rinnuksiin!

Teinpä sitten minäkin omat "Shabby Flowerini" eli Resuruusut rintaan. Toinen on ihan oma versio ja toisessa yritetty (siis yritetty!!) noudattaa ohjeita. Ei se minusta nyt niin hyvän näköinen ole kuin ohjeessa josta sen otin mutta kelvannee. Aikaa meni tosi vähän ja materiaaleja ei paljon ollenkaan. Ohje löytyy täältä.

Tuplavaihto #18 - osa 2, Saadut kuvat

Sain tehtäväkseni tehdä Sailalle kortit häen lähettämistään kuvista. Kuvat olivat haastavat ja sain aikaiseksi seuraavanlaiset kortit. Saila lähetti tuon sydämen ja kultasormuksen kuvan.

Äidin Rakas

Kaikki ei ole Kultaa mikä Kiiltää

Nyt jään odottelemaan omia korttejani!

25.4.2010

Tuplavaihto #18 - osa 1, aiheena oli avain

Tällaiset kortit sain Anne S:n järjestämästä tuplavaihdosta. Aiheena oli avain. Vasemmanpuoleinen on nimeltään Linnanneito ja sen sain Ullalta. Oikeanpuoleinen on nimeltään Kulta-avain ja sen sain Leilalta. Kiitos molemmille kauniista korteista.


Itse tein vaihtoon seuraavan näköiset avainkortit.

Vasen on nimeltään "Key to my Heart" ja oikea on nimeltään "Key word is Love". Toivottavasti uudet omistajat tykkäävät korteista!

19.4.2010

Sarjassamme Mappi Ö

Tapahtuuko teille kenellekään koskaan sillälailla, että kortti menee pieleen? Sitten sitä alkaa yrittää korjata ja muka parannella ja se menee enemmän pieleen!!! No minulla kävi jälleen kerran näin. Tämä kortti menee siis mappi Ö:hön jossa alkaa kohta olla yhtä monta korttia kuin onnistuneidenkin korttien mapissa.

7.4.2010

Arkkikaupan Haaste # 3 - Alone

Ajattelin pitkästä aikaa osallistua haasteeseen. Tällä kertaa mukaan Arkkikaupan haasteeseen tällä "Alone" kortilla (ATC kokoa). Nyt vasta huomasin, että en ole ihan noudattanut kuvallista ohjetta (miten se voikin olla niin vaikeaa?). Eli mikä pieni moka minulle sattui? Toivottavasti voin/saan silti olla mukana :)

Koukussa Kortteihin

on siis uusi foorumi kaikenlaisille korttiaskartelijoille yms. aiheeseen hurahtaneille. Joten ei kun sinne vaan mukaan seikkailemaan. Ryhmiä on useita ja voi jopa itse perustaa sellaisen jos tuntee tarvetta. Siellä on aikas paljon lueskeltavaa ja seurattavaa joten aikaa kannattaa varata.

Meikäläisen pitäisi nyt löytää aikaa tehdä taas muutama kortti........