22.7.2009

ATC - XOXO You

Monen tunnin ahkeroinnin tuloksena syntyi tämä ATC-kortti. Ei kovinkaan kummoinen. Käykö teille kenellekään koskaan niin, että alatte tekemään kauhialla innolla , mutta sitten kesken tekemisen se inspis vaan ikään kuin häviää jonnekin........ Minulle käy näin hyvinkin useasti ja sen vuoksi kortit ovat mitä sattuu :(

20.7.2009

Yleistä - Arjan Pajan Art-haaste #8 voitto

Tällaisen tuotepaketin posti toi minulle Ökömököstä. Arpaonni suosi minua tällä kertaa ja sain daisyd's paperilehtiön, Dovercraftin Fibres paketin, Latte chipboard stickersejä ja Laura Ashleyn Velvets Rub-onseja. Kiitos Ökömököön tästä.

11.7.2009

Korut - Kierrätystä tämäkin

Uutta kaulakorua pukkaa. Tämän näköinen valmistui juuri. Vaihdan ehkä vielä tuon nahkanarun johonkin muuhun kunhan mietin ensin mikähän se voisi olla.

Ja nyt viikoksi kesälaitumelle joten eikun Oikein Hyvää Kesän jatkoa kaikille lukijoille!

Korut - Kierrätystä

Sain valmiiksi kaksi kierrätyskorua eilen. Arvaateko mistä ne on tehty? Aivan niin muovipullon pohjista. Sorry, että kuva on hieman epäselvä.

4.7.2009

SaWo - Folio background

Saturday's Workout -sivuilla oli aiheena foliotausta. Olen kokeillut kyseistä tekniikkaa aiemmin mutta en ole kuvaani täällä näyttänyt. Tässäpä tämä nyt olisi. Olen käyttänyt pohjana pahvista lasinalustaa. Folio on hauska materiaali käyttää ja löytyy varmasti lähes kaikkien huushollista.

SaWo's challenge in this week is folio backgrounds. Her is my version to use folio as a background. I have painted it with acrylics. I hope you like it.

Digital Collage - Muutama digi ATC

On niin kylmän oloinen päivä, joten aamupäivä on mennyt koneen ääressä. Tein muutaman digitaalisen ATC kortin.

3.7.2009

ACF - Challenge #33 Flower Dreamer

Tällä mukaan Art Creations Fridayn uuteen haasteeseen.

This "Flower Dreamer" ATC is my entry to Art Creations Friday this weeks challenge.

Vaihdot - Tuplavaihto #10 osa2, Ullalta saadut ja hänelle lähteneet kortit

Nyt voin siis paljastaa korttini ja kenelle ne lähtivät. Kortit matkustivat Ullan tykö ja häneltä sain myös takaisin omista kuvistani tehdyt kortit. Esittelen ensin minun Ullan kuvista tekemäni kortit.


Vasemmanpuoleinen on nimeltään "Secrets" ja oikeanpuoleinen "Kaipaus"

Ja minä sain vastaavasti Ullalta tänään postissa nämä aivan ihastuttavat kortit. Tykkään kovasti. Oli kuulemma hieman haastavat kuvat (nainen ja vihreä pelikortti), mutta ei se kyllä lopputuloksessa näy. Kiitokset Ullalle kauniista korteista.

"Muistellen" ja "Voiton seppele"

1.7.2009

ATC - Always and Forever

Anne S:n Tuplavaihdon kortit valmistuivat tänään ja huomenna ne lähtevät uudelle omistajalle. Kuvia enkä saajaa vielä paljasta. Lisäksi sain tehtyä yhden kortin muuten vaan sekä uuden taustatietopohjan.

Always and Forever


Uusi tausta ATC:lleni