30.1.2009

Haastan Sinut # 29 - Soulmate

Haastan sinut-haasteeseen tällä digitaalikortilla Soulmate. Olin tällä kertaa itse haastajana ja kuvaksi valitsin linnun luurangon joka löytyy tuolta Carita's free Images osiosta.

Collage Art - Maze Book Girls

Koko päivä on kulunut Maze Bookia tehdessä. Aamulla istuin koneen ääressä ja kävin Täti Punaisen sivuilla joilla oli ohje taskullisen Maze Bookin ohje. Tästä innostuneena Googletin ja löysin toisenkin ohjeen Angel Stamperin sivuilta. Tästä innostuneena lähdin työpajalle ja aloin tekemään. Ohjeista muistin jotakin ja eihän se ihan niin mennyt kuin ohjeissa, mutta tällaista jälkeä syntyi siinä työskennellessä. Noihin taskuhin voi laittaa jotakin omia juttuja lisää.

I made this Pocket Maze Book today. It's fun to do it. I hope you like it. You can find the tutorial links above.

29.1.2009

Carita's Free images - Linnun luuranko

Tässä omaan käyttöön tällainen linnun luuranko.

25.1.2009

Artarazzi - Valentine

This is my digital art piece for this weeks Artarazzi challenge. Very challenge image in this week! I used it in my background.

EDIT 26.1.2009: I have to explain a little bit my picture how I get the original picture like that. The original image looks like this:

Then I used Layer effects Color Halftone and Crystalize. After that I painted the background with red and rotate the image. And after those actions it looks like this:

Haastan Sinut - Vili-Vili on onneton

Tällä ATC:llä mukaan Haastan sinut -haasteeseen nro 28.

23.1.2009

Art Creations Friday - The Past

This is my respond to this weeks ACF challenge (no 10). I made it digital and it's ATC size. Tämän viikon ACF haasteeseen lähden tällä digitaali ATC:llä.

22.1.2009

Korut - Myynnissä

Laitoin myyntiin näitä koruja tuonne Flickr'iin. Joten jos kiinnostaa niin sieltä voi käydä katselemassa lisää.

21.1.2009

Korut - Korubuumi päälläTässä taas muutama koru, jotka sain valmiiksi tänään.

19.1.2009

Korut - Dominokaulakoru

Tänään valmistui myös kaulakoru. Kuvassa on nuorempi tyttäreni.

ATC - Tämän päivän saldo

Tämän päivän saldo on kolme ATC:tä. 1. No name Rose, 2. First ja 3. Imagine Mona Lisa.


1. 2.
3.

17.1.2009

Artarazzi - I look gorgeous

With this I took apart Artarazzi's challenge. Tällä mukaan Artarazzin haasteeseen.

Art Creations Friday - It is my time to Go

I made this to this weeks Art Creations Friday challenge. I transfered that picture with gesso to the canvas and stamped those numbers. The swirls I made by myself with white gel pen. That crossword over the girls face is some kind of tape.

Tällä mukana ACF haasteeseen. Kuva siirretty gesson avulla tauluun ja numerot leimattu. Valkoisella geelikynällä tein muutaman kiehkuran ja tuo rsitikko on sellaista saumanauha teippiä.

16.1.2009

ATC - Muutama kortti

jotka syntyivät tänään. Olen vasta aloittelija tässä ATC-kortti hommassa joten ovat ehkä hieman kömpelöitä. Mutta niinhän sitä sanotaan, että harjoitus tekee mestarin joten ..........................

15.1.2009

Transfers - Kuvan siirtoa / Image Transfers

Tänään kävin hieman häireemässä Tainaa hänen työpaikallaan. Tuli sitten puhetta kuinka ja millä aineilla voi kuvia siirrellä kätevästi. No kun tulin sitten piiiitkän kauppareissun jälkeen kotosalle niin piti heti mennä käytännössä kokeilemaan mitä sitä oli tullut puhuttua. Tässä näette nyt tulokset. Kuvat on skannattu vanhoista kuvista ja tulostettu laserprintterillä ja siirretty paspartu-pahville.

1. 2.
3.

Nro 1 on siirretty käyttäen gessoa (with gesso), nro 2 on siirretty käyttäen Golden Gel Medium Regular Gel Matte (ostettu Tuubista) ja nro 3 on siirretty Amsterdam Acrylic Binder aineella (ostettu Temperasta ja toimii hyvin myös nukkekodin tapettien liimauksessa). Yleiset ohjeet kuvansiirtoon:
  • levitä käyttämäsi aine pohjaan (jos käytät gel mediumia niin sitä voi laittaa myös kuvan päälle), ei liian paksusti mutta ei myöskään liian ohuelti
  • laita kuvasi kuvapuoli ALASPÄIN ja painele se tiiviisti pohjaan kiinni esim. lusikan pohjalla, sormella
  • pyyhi heti kaikki tursuavat ylimääräiset aineet pois ja huolehdi ettei ainetta joudu nurjalle puolelle
  • anna kuivua hyvin, mielellään seuraavaan päivään. Voit jouduttaa kuivumista myös kuumailmapuhaltimella
  • kastele kevyesti kuvan nurja puoli ja ala hinkata kevyesti paperin valkoista osaa pois kuvan päältä esim. sormella. Tänään huomasin, että sellainen keittön sieni missä toisella puolella on karhea pinta toimi erittäin hyvin.
  • pyyhi paperia varovasti kerrallaan ja yritä saada kaikki valkea paperi pois
  • anna kuvan lopuksi kuivua hyvin ennen kuin jatkat sen työstämistä
  • HUOMIO! Kuva tulee peilikuvana. Joten jos sinulla on tekstiä tulee se ensin kääntää kuvansiirto-ohjelmalla peilikuvaksi (Flip horizontal) ja sitten vasta tulostaa ja siirtää

Kuten saatatte huomata on kuvan nro 1 pinta tuollainen hieman "sumea". Gesson kanssa pintaan jää hieman tuollainen usvainen efekti. Kuvien 2 ja 3 pinnassa taas voi huomata kuinka liian kovan hankauksen myötä itse kuvaakin on irronnut. Ja tuossa nro 3:ssa on vauvan hatussa ja kädessä oudot valkoiset kohdat. Niihin kohtiin jäi siirtoainetta ja nyt sitä ei saa enää pois kuin kovalla kädellä. Siirtoaineena voi toki käyttää mitä hyvänsä gel mediumia. Purkin kyljessä vain pitää lukea nuo maagiset sanat Gel medium. Ja HUOMIO!!! Inkjet printteri kopiot eivät sitten toimi tällä menetelmällä. Niiden värit liukenevat pois joten vain laserkopiot pelittää. Inkjet kuvia voi kyllä siirtää värittömän silikonin avulla. Sen pitää antaa kuivua 1 vrk ja silikoni levitetään ainoastaan pohjaan ei kuvaan. Jos on kysyttävää niin jätä kommentti. Yritän ehtiä tehdä tämän ohjeen vielä ihan kuvien kera.

14.1.2009

Digital ATC - Travelling man

Testasin ihan kuinka Photoshopin Artwork jutut pelittää ja niin syntyi tämä. Ei tarvitsisi sen kummemmin osata shoppailla kun koneesta itsestäänkin jo löytyy ihan mukavia elementtejä. Siis itse miehen kuvaa lukuunottamatta kaikki muu rekvisiitta löytyi Photoshopin Artwork puolelta.

12.1.2009

Digital collage - My Dream is go to Paris

Ja tässä yksi digikuva jonka taustalla yksi tänään tekemistäni lasinaluspohjista.

Taustat - Uusia taustoja/New backgrounds

Tein tässä juuri aamupäivällä muutamia taustakokeiluja, paperille sekä 5 kappaletta pahvisille lasinalustoille. Laitan kuvat niistä tähän näytille.

I made today some backgrounds.

11.1.2009

Art Creations Friday - Lady is Playing With Stamps

This is my contribution for this week´s Art Creations Friday challenge. I played around with some custom brushes I made today.

Osallistun tällä digi-ATC:llä tämän viikon ACF:n haasteeseen. Tein noita "leimoja" tänään itse Photoshopilla.

Carita's Free images - Kollaasiarkit

Tässä muutama itse tekemäni kollaasiarkki omaan käyttöösi. Jos käytät olisi kiva jos kommenteissa linkität sivullesi jotta näen mitä oelt saanut aikaan.
Feel free to use in your own arts. However please and show me your work!

10.1.2009

Haastan Sinut - Ballet Fairy

Osallistun tällä Haastan sinut -haasteeseen nro 26. Valitettavasti kirjoitinongelmien vuoksi olen tehnyt tämän digiversiona. Kuva on skinny kokoa = 3" x 5".

8.1.2009

Art Creations Friday - Mona Lisa and mystical words

Osallistun Art Creations Friday -haasteeseen tällä digitaali kollaasilla. Sen nimi on Mona Lisa ja mystiset sanat.

ATC - Kotikeiju

Tällä ATC-kortilla osallistun Haastan sinut -haasteeseen ja aivan ensimmäistä kertaa elämässäni. Ihan kiva tehdä kun on edes jotain vinkkiä mistä lähteä liikkeelle.

5.1.2009

Digital ATC - Sininen ajatus

Tein digital ATC:n. Käytin pohjana tekemääni atc-pohjaa jonka skannasin koneelle.

My newest digital ATC. I used the blue background that I made and scanned to my computer. This is called "Blue thought".

ATC - Matka ATC maailmaan

Siis ihan ihka eka ei digitaalinen ATC kortti syntyi tänään. Koskapa tuo aihe on aina yhtä vaikea keksiä niin siitä tuli nyt tällainen. Toinen on sinisävytteinen pohja joka odottaa jotain suurempaa.


Antakaapa alan harrastajat vinkkejä mistä löydätte kaikki ihanat kuvat ja tekstit kortteihinne??