23.11.2014

Lost Children 1 ja 2

Nämä kortit valmistuivat jo viime viikolla, mutta en ole ehtinyt niitä aiemmin tänne postata. Pohjana on Kristallihelmen Susannan (näin muistelen) kanssa edellisen atc-vaihdon mukana tullut Susannan itse tekemä pahvinen kotelo missä oli kortteja. En oikein keksinyt kotelolle muuta tekoa niin uusiokäytin sen tässä korttien pohjana. Muuten olen kokeillut uutta "tekniikkaa" (ei oma keksimä) missä voi maalin avulla korostaa valokuvan joitakin osia kuvansiirron yhteydessä. Elikkäs korteissa esim. valkoiset mekot ja näkyvät lasten kasvot on käsitelty maalilla. Hauska tekniikka bytheway!

Lost Children 1 ja 2

Vaihdon ihanuuksia

Sain jälleen kerran tilaisuuden tehdä vaihtoa Kristallihelmen Susannan kanssa. Hän lähettää aina niin paljon ihania ekstroja että.....    Tässä kuvamateriaalia mitä sain tällä kertaa:

Koko paketti

Kortti jonka halusin

Bonuskortti

9.11.2014

Vauhtia, vauhtia, vaihtoon

Tänään syntyi ja syntyy edelleen kortteja kovalla vimmalla. Kaikkea sälää on kertynyt niin paljon ja nyt yritän käytellä sitä säläpaperia, vanhoja pohjia yms. pois.

Nämä kortit tulivat tänään valmiiksi ja ajattelin jotta jos kuka haluaa vaihdella niin tässä olisi nyt kortteja vaihtoon.

Minä Olen

Elämä, Vapaus, Frida (varattu Susannalle)

Charlie Chaplin (varattu)

Frida, Elämän Muukalainen (varattu Siskolle)

OKTK #2

Osallistuin Koukussa Kortteihin sivustolla OKTK eli Oletko koskaan Tehnyt Korttia -haasteeseen. Tällä kertaa sain kunnian olla DT:nä. Tämän kerran haasteena oli tehdä puolikas ATC-kortti. Niitä tehtiin kaksi kappaletta ja aiheena piti olla joku yhdistävä tekijä.

Minun korttini ovat tässä. Yhdistävä tekijä on suudelma. Löytyy sieltä toki muutama muukin yhdistävä tekijä kuten siivet ja tekstit. Kortit lähtivät Ainolle, mutta päätyivät Siskolle?

Vastaavasti minä sain Riinan aivan mahtavan ihanat pienet kortit. Tykkään kovasti.


4.11.2014

Oli hyvä kortteiluflow päällä muutama päivä sitten

Mutta sitten oli ja tuli ongelmia kuvien siirtämisessä tänne bloggeriin. En todellakaan ole vieläkään keksinyt mikä on muuttunut, kun kuvien siirto omalta koneelta ei tunnu enää onnistuvan kuten ennen. Kun valitsen Lisää kuva ja sen jälkeen Valitse tiedostot ja valkkaan koneelta kuvan/kuvat niin sen jälkeen kone jää vaan junnaamaan eikä mitään tapahdu!?  Nyt sain siirrettyä kuvat tähän julkaisuun kun käytin selaimena  IE:tä, mutta kun aiemmin on tuo Chrome toiminut tosi hyvin. Eli yhä edelleen on onkelmia. Otin juuri käyttööni uuden läppärinkin, kun ajattelin jotta vanhasta pöytäkoneesta on puhti pois, mutta ei ongelmat sen kun jatkuvat. Onko bloggerissa tullut joitain muutoksia tähän valokuvien siirtämiseen?

Tässä tulee nyt kuitenkin kahden päivän takainen viiden kortin julkaisupläjäys. Olen käyttänyt korteissa pöydälle kertynyttä silppua sekä muutamaa tosi vanhaa valmista=pieleen mennyttä korttipohjaa tuunattuna. Tämän näköistä niistä sitten syntyi:

Teoreettista Touhua (vaihdettu)Kateissa
Jotain Tuttua (vaihdettu)

Näin Teen 1 ja 2
EDIT: Nämä kortit myös vapaana vaihtoon.