11.3.2014

Hullun Cassun laboratoriossa jälleen, osa 2

Mitä saadaan aikaiseksi vehnäjauhoista, Erikeeperistä, maissijauhoista, muutamasta tipasta vauvaöljyä ja pienestä nokareesta Niveaa? No tietysti massaa! Kokeilin jo kerran aiemmin posliinimassan tekoa omin päin. Siitä tuli ihan ok, mutta sitä piti lämmittää mikrossa. Se tuntui hankalalta. Nyt kokeilin ilman mikroa ja ainakin tämä massa tuntui ihan mukavalta käsissä. Vähän öljyistä touhuahan tuo on, mutta eipähän ainakaan kädet kuivu! Tein tuollaisia naamoja muotilla jälleen kerran. Huomenna kun ovat kuivat niin näkee esim. paljonko ovat kutistuneet yms. Sitten voisi kokeilla jotain muuta.9.3.2014

Tiedetään, tiedetään,

tenttiin pitäisi lukea, mutta tätä rannerengasta oli vaan paljon mukavampi tehdä.8.3.2014

Inspiraatio iski

Ostin eilen uusimman Paperilla-lehden. Sen inspiroimana syntyi tänään kaksi pientä laatikkoa. Kyllä se vaan maali saa ihmeitä aikaan!


Inspiraation lähde

Yksityiskohta kannesta

Vielä yksi rasia syntyi iltasella. Tämä on metallinen kauttaaltaan.

                     

6.3.2014

Pitkästä pitkästä aikaa ...

Tekee ihan miltei mieli taas laukoa tähän jotta:" Long Time, No See!" Kyllä on ollut hiljaista täällä blogissa. Koulu ja projektityö ovat vieneet kaikki mehut meikäläisestä. Tänään sitten ajattelin repäistä ja vähän verytellä taitojani ja sain aikaiseksi yhden atc-kortin. Kyllä tuntui ihan tervanjuonnilta. Tarvinnee varmaan osallistua taasen johonkin haasteeseen niin tulisi tehtyä edes JOTAIN!

Luonnon Muutoksia

IHANAA KUN ALKAA KEVÄT JA VALO JA LÄMPÖ LISÄÄNTYVÄT. PARHAUTTA!