13.10.2013

Lepopäivän ratoksi

tein yhden atc-kortin. Eiköhän tämä tekemisen meininki taas pikkuhiljaa ala löytyä tai sitten ei. Mukava viikon alkua kaikille!

Nyt Riittää
EDIT: Kyseltiin tuosta pohjasta elikkäs varsinainen pohja on jämäpaperia Gellytöiden jäljiltä. Olen telaa siihen puhdistanut + kaikki muut sabloonat yms. Sitten valkoisella puukynällä piirtelin noita kukkaisa tuohon taustalle, musta leimasin (nuo päästä tulevat pumpulat) ja valkoista geelikynää. Ei muuta.

5.10.2013

Hiljaiseloa viettelen täällä ja manailen

Juu ei ole viime aikoina paljon tapahtunut tässä blogissa taas. Meikäläisellä alkoi seitsemän viikon työharjoittelu ja olen ollut niin puhki etten todellakaan ole jaksanut saati ehtinyt tehdä yhtään mitään. Tänään oli tarkoitus jotain luovaa (edes yksi kortti) saada aikaan, mutta aika meni ihan kaikkeen muuhun. Ja Tuirelle tiedoksi, jotta täällä ei ole tapahtunut yhtään mitään tiedät kyllä minkä suhteen! Mutta elämä on ja toivottavasti ensi viikko tuo enemmän tasaisuutta tähän työelämään niin, että ehtisi jotain puuhastelemaankin. Ja eikun hyvää syksyn jatkoa kaikille lukijoille!

JAAHA....

 Näin se on tämänkin blogin päivittely vähän jäänyt retuperälle. Uusia kortteja ei juuri ole tänne päivitelty, kun melkein kaikki vaihtuu FB...