27.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #26 ja #27

Eilisen Hupsistarallaa blogin teemana oli "Tänään ärsyttää" ja minuahan ärsytti eilen seuraavat asiat:


Tämän päivän aiheena oli kertoa jotakin kartan avulla. Minä kerron Pyhätunturista minne suunnistamme huomenna pääsiäisen viettoon.


Ja siksipä Houston hiljenee pääsiäisen ajaksi ja minun loput muistikirjasivuni valmistunevatkin vasta huhtikuun puolella. Lupaan ne kuitenkin tehdä.

OIKEIN MUNARIKASTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE TEILLE TÄÄLLÄ VIERAILEVILLE!
25.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #25

Tämän päivän aiheena Hupsistarallaan blogissa oli tehdä lista tähän päivään liittyvistä asioistani. Minä kopsasin listani suoraan haastesivuilta. Pidin sivuni tosi simppelinä tänään.


24.3.2013

Muistikirja maaliskuu #24

Sunnuntain aiheena Hupsistarallaan Muistikirjamaaliskuussa oli kerätä pääsiäiskarkkien  kääreitä. Minulla ei niitä montaa ollut joten otin hieman omia taiteilijan vapauksia tehdessäni tätä tuplasivua. Siinä sivussa pilasin eilisen sivun ja se on nyt hieman eri näköinen kuin mitä blogisivuillani näkyy. Mutta Elämä On!


Mukavaa Pääsiäisen Odotusta Kaikille!

23.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #19, #20, #21, #22, #23

I'm Back In Business! Tässä tulee oikea rypäs Muistikirjamaaliskuun sivujani. Jäin hieman jälkeen tällä menneellä viikolla, mutta nyt sain kiinni taas kaikki muut tekijät. Olikin oikein hyvä flow tehdä sivuja. Ihanaaaaaa............................
19 pvän aiheena oli Mitä näit tänään?

20 pvän aiheena oli Kirjoita postikortti

21 pvän aiheena oli Jalat

22 pvän aiheena oli 3 Toteutunutta toivetta
23 pvän aiheena Tietynvärisiä asioita


21.3.2013

Jäljessä tullaan...

eli en ehdi tehdä nyt Muistikirja Maaliskuun sivuja ajoissa. Joutuu tekeen rästit lauantaina!

18.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #18

No sehän olisi sitten jo 18 päivä menossa. Aiheena tänään oli "Lehtileike jostain puhuttelevasta asiasta" Minua puhutti pyöräkäyttäytyminen, näin pyöräilykauden alkaessa.17.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #16 ja #17

Meinasi ihan tulla kiire tämän viikonlopun sivujen kanssa! Eilen en jaksanut tehdä kun tulin töistä ja tänään meni myöhään kun palattiin anoppilasta. Mutta sainpahan tehtyä. Eilisen aiheena oli "Tunnustus tai paljastus itsestäsi! No, meikäläinen kovasti keräilee leimasimia. Suurinta osaa en koskaan edes käytä, mutta kun ne on vaan niin ihania. Etenkin erilaiset pitsit ja taustaleimasimet. Pitäisi varmaan alkaa myymään niitä kohta eteenpäin?


Tämän päivän aiheena Muistikirjamaaliskuussa oli listata plussia ja miinuksia. Yritin laitella plussia enemmän, koska yritän olla ajattelematta noita negatiivisia ja miinuspuolen juttuja vähemmän. Elämä tuntuu silloin paljon mukavammalta!


Viikonlopun sivuni olivat tuplasivuja!
15.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #15

Muistikirjamaaliskuun tämän päivän aiheena oli "Kauppalistat, omat tai löydetyt". Meikäläisellä ei ollut käsillä yhtään omaa vanhaa eikä löydettyjä, joten piti pikkasen soveltaa. Tämä voisi olla esim. meidän tämän päivän lista, hyvin tyypillinen välipäivien ostokset (kun ei tarvitse ostaa "kunnon" ruokaa). Useimmiten käyn kyllä kaupassa ihan ilman mitään listoja.


14.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #14

Tämän päivän Muistikirjamaaliskuun aiheena oli "Lempiasiat tänään". Minun lempiasioitani tännän olivat lenkillä käynti, hyvää ruokaa tiedossa, tämän päivän sivun tekeminen. auringon paiste ja pakuriteen keittäminen. Sivusta ei kummonen tullut, mutta parempi kuin alunperin. Olen sitä mieltä jotta jos ei näytä hyvältä niin ei kun sötkötetään lisää gessoa, leimausta, väriä, jne.


13.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #12 ja #13

Eilisen Muistikirjamaaliskuun aiheena oli "Lainaus josta Pidät". Ja minunhan ihan  lempilauseitani on seuraava:


Tämän päivän aihe oli "Suunnittele itsellesi kunniamerkki tai mitali jostain ansaitsemastasi aisiasta". Katson ansainneeni mitalin siitä, että olen jaksanut tehdä jo 13 päivää tätä muistikirjaa!
11.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #10 ja #11

Moi taas! Eilisen Muistikirjamaaliskuun aiheena oli "Kirjoita top 10-lista vapaavalintaisesta aiheesta". Minun listani on tällainen:


Ja tämän päivän aiheena oli "Mitä söit tänään?" Ja minä söin tänään seuraavaa:


9.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #9

Hupsistarallaa-blogissa meneillään olevan Muistikirjamaaliskuu haasteen tämän päivän aiheena oli: "Lisää muistikirjaasi resepti jota haluaisit kokeilla, tai jota olet etsinyt pitkään". 

No meikäläinen sai aikaiseksi muffinssi-sivun. Itse en oikein niitä osaa tehdä, mutta jonain päivänä saatan tehdäkin!


8.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #8

Tämän päivän aiheena oli: "Kerää viisi satunnaista lausetta tänään lukemistasi blogeista." Tosi hauska aihe ja erilaisia toteutuksia on varmaan paljon. Minun sivuni näyttäää tältä:
7.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #7

Mitä teit vuosi sitten maaliskuussa? Aihe oli tosi vaikea minulle. Tunnetusti minulla on tosi huono muisti ja piti oikein kaivaa viime vuoden kalenteri esiin, että tietäisi mitä tuli tehtyä viime vuonna tähän aikaan. No selvisihän se. Olin tullut viikkoa aiemmin St Antonista laskettelemasta ja valmistauduin lähtemään Chamonixiin. Ja siitä tämä sivu sitten syntyi.


6.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #6

Tämän päivän aiheena oli se, että jos olisi rahaa ja tilaa niin mitä keräisin/hamstraisin. Mietin aikani ja luulen että rahani menisivät:


Muistikirja Maaliskuu #5

Aiheena oli lehdestä leikattavat kirjaimet. Minun sivustani tuli tällainen.


4.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #4

Tänään Muistikirja Maaliskuussa listatataan asioita joita tarvitsee ja asioita joita haluaa. Minä otin kantaa siihen mitä juuri nyt haluaisin lisää eli haluaisin lisää aikaa, ihania kesäpäiviä ja lämpöä lisää.


3.3.2013

Muistikirja Maaliskuu #1, #2 ja #3

Innostuin mukaan tällaiseen Muistikirja Maaliskuu -haasteeseen (jos tätä nyt haasteeksi voi sanoa). Löysin tämän Tuiren blogista ja ajattelin kokeilla josko meikäläiseltäkin luontuisi tämänmoinen hommeli.

Maaliskuun ensimmäisen päivän sivu on etusivu siis:


Toisen päivän aiheena oli "Esittele itsesi". Minulla tämä on kahden aukeaman kokoinen:


Kolmannen päivän aiheena oli "Keväänodotusfiilikset":


Lisäilen varmaankin sivuille koristuksia yms. tässä matkan varrella ja tuunaan tuohon aloitussivuunkin vielä toisen puolen, mutta näillä mennään nyt!