29.8.2012

Figuurit on kohdillaan

Ja melkein ajoissa ollaan TTM -haasteen kanssa. Kortti ollut valmiina jo tovin, mutta meinasin unohtaa laittaa sen tänne näkyville. Tai siis on olevinaan niin kiire ettei ole ehtinyt pahemmin täällä tällä viikolla käymään. Mukana tullutta on tuo Figure tape -osuus.

Figuurit


25.8.2012

Cassun kokeiluja

Törmäsin netissä taas tekniikkaan josta luulen olevan iloa muillekin. Kattokaapa tämä video ja kokeilkaa. Minun piti ainakin heti kokeilla ja täytyy sanoa, että TOIMII.


Ja tässä minun kokeiluni asiasta:


Korttipohjalle

21.8.2012

TTM #34 Kuinka Menetellä?

Ha-haa!!! Kortti ollut valmiina jo muutamia päiviä. Odottelin vain milloin olisi sopiva aika julkaista se ja nyt se on. Eli TTM #34 kortti on tässä ja mukana tullutta on tuo vihreä "kangas":

Kuinka Menetellä?

15.8.2012

Myöhässä, myöhässä

ollaan. Tiedetään, tiedetään ja selityksiäkin löytyy. Eli olen myöhäsä TTM-haasteiden kanssa. Viikon 32 kortti valmistui vasta maanantaina ja samalla myös tämän viikon kortti. No sitten alettiin asentamaan uutta käyttistä tähän koneeseeni ja eihän se mennyt niin kuin elokuvissa tietenkään! Ja eilen sitten kiltti kaivurisetä veti sitten jossain kaupungilla piuhat poikki ja netti sekä tv pimeenä 1 vuorokauden. Jotta silleen. Mutta tässä nyt ollaan ja kortit valmiina esiteltäviksi:

"Tutkinnallisista Syistä TTM#32" ja "Vaarallista Touhua TTM #33"

PS. Mukana tullutta on Leidien hatut jotka tein washiteipin päällisestä.

4.8.2012

Vähemmän Liikkuvasti

kulkee tämän pojan ajatukset tänään. Eli mukana ollaan TTM-haasteessa vieläkin ja viikko 31 meneillään. Mukana tullutta on teksti Pääkonsertti joka on otettu Puistoblues lipusta.

Meno Mosso