22.7.2012

Huomenna

tämäkin päivä on jo menetetty. Tein pikaisesti tämän viikon TTM-haastekortin ennen mökille lähtöä. Eli ensi viikon yritän sienestää, marjastaa, makailla, lukea ja kaikkea muuta kivaa. Kortissa mukana tullutta on tuo niin monen muunkin käyttämä leipäpussin sulkija.

Menetetty Päivä

16.7.2012

Alkuun ei niin onnistunut

korttipohja alkoikin näyttää lopulta ihan kelvolliselta! Riittävästi vaan uusia kerroksia niin kyllä paranee. Ihan niinkuin naisten paklaamisessakin. Riittävästi vaan pakkelia peliin, niin kyllä se s..kakin hyvältä näyttää heh-heh!

Look At You

8.7.2012

TTM #27 ja TTM #28

Hieman myöhässä ollaan TTM haasteen viikon 27 kortin kanssa, mutta ei hätiä mitiä. Tein nyt samalla ensi viikon kortinkin. Eli tässä tällainen kahden kortin sarja. Mukana tullutta on tuo T468 (mistä korttien nimikin) läpykkä joka on siis moottoripyörän sisälaukkujen mainosläpyskästä leikattu.

T468 1 ja 2

2.7.2012

Kaikki on niin virallista...

niin myös minun tämän viikon #29 TTM-haastekorttini. Mukana tullutta on sammakko, kitara ja teksti. Kaikki tämän vuoden Puistoblues esitteestä. Pohja omia tekosia.

Virallinen 2012/varattu

JAAHA....

 Näin se on tämänkin blogin päivittely vähän jäänyt retuperälle. Uusia kortteja ei juuri ole tänne päivitelty, kun melkein kaikki vaihtuu FB...