27.6.2012

TTM #26 Parempi leikkiä välillä

tyhmää kuin tietää aina ihan kaikkea vai mitä? Tämän viikon TTM-haasteeseen hieman edellisistä poikkeava  kortti. Huomatkaa ei yhtään palloa tai ympyrää!!! Mukana tullutta on värimaailma sekä kuva. Ovat eräästä saksalaisesta expo-esitteestä.

Ei Sovi Tietää Kaikkea

21.6.2012

TTM #25 "Availible"

Liekö kirjoitushirviö sanassa vai enkö vaan ymmärrä? Joka tapauksessa tällä mennään tämän viikon TTM-haasteeseen mukaan. Mukana tullutta on siis tuo teksti, joka on jostain vaatteen pahvilappusesta.

Availible

OIKEIN MUKAVAA JUHANNUSTA KAIKILLE!

14.6.2012

TTM #24 - Normaali

Tämä on ihan normaalia jotta vähän myöhässä TTM-haasteen kortit tulevat... Tämän viikon kortissa mukana tullutta on teksti.
Normaali
Ja nyt lomille lompsis!!!

5.6.2012

TTM #23 - Joutsentanssi

Tämän viikon TTM-haasteessa olen mukana tämän näköisellä kortilla. Mukana tullutta on tuo teksti = vaatteen hinta/mainoslappu sekä kuva = teatterin käsiohjelmasta. Pohja vanhaa tuotantoa.

Joutsentanssi

4.6.2012

Kaikenlainen viisastelu

on hyvästä. Tai ainakin tämän herran mielessä se kävi...

Viisastelija

2.6.2012

Kortteja, kortteja...

Pitkästä aikaa ATC-kortteja ihan muuten vaan! Tämän vuoden kortit ovatkin pääsääntöisesti olleet TTM-haasteen kortteja, mutta tänään tein kaksi korttia ihan tekemisen riemusta. Pohjat ovat olleet valmiina jo vaikka kuinka kauan ja näitä valmiita pohjia kyllä riittää.....

Liian Vähän Sanottavaa

Minä Näen