29.4.2012

TTM #17 Kuka Olen?

Vielä ehdin (toivottavasti) TTM-haasteeseen viikolle 17. Mukana tullutta on teksti (taas). Se on teatterilipusta leikattu. Pohjassa yritetty käyttää Tuiren hiuslakkatekniikkaa.

Kuka Olen?

23.4.2012

TTM #16 Parasta ennen meni jo

Olen hieman myöhässä, mutta osallistun silti TTM-haasteeseen. Hankalaa oli keksiä yhtikäs mitään ja meinasinkin heittää pyyhkeen kehään ja jättää vkolta 16 kortin tekemättä. Mukana tullutta kortin tausta = kirjekuori + teksti teatterilipusta.

Parasta Ennen


15.4.2012

Tukholman tuliaisia

Kävin siis risteilyllä Tukholmassa asti. Muutama askartelujuttukin tarttui mukaan. Maalit ovat Panduro Hobbysta hintaan 44,90 Kr/kpl = n. 5,05€/kpl. Sitten uudesta Slöjd-Detaljer putiikista leiamsinsetti 98 Kr=11€ ja Adirondackin Color Washit 55,00 Kr/kpl= n. 6,18€/kpl.


14.4.2012

Viimeisin rintakoruni "Aila Hurja"

Tämmöinen tuli tehtyä. Mieheni sisko "risti" sen Aila Hurjaksi.


TTM #15 Mermaids Lucky Numbers

Ehdin kuin ehdinkin vkon 15 TTM-haasteeseen. Mukana tullutta on tuo viivakoodi, joka on uuden Ruotsista ostetun leimasinsetin paketista.


9.4.2012

Operaatio Hävitys!!

Käynnistin Vanhojen Askartelumaalien Hävitys -operaation. Minulle on kertynyt liian isot määrät askartelumaaleja jotka uhkaavat kuivua. Nyt päätin alkaa hävittämään niitä oikein toden teolla. Uusien maalien ostokielto astui voimaan NYT ja niitä ei siis saa hommatat ennenkuin vanhoja on kulunut/hävitetty riittävästi. Teen valmiiksi uusia Art Journal-kirjojejn sivuja siis.


8.4.2012

Menossa olevia projekteja

Tänään on ollut tällainen projekti päivä. Pitkäaikainen haaveeni Art Dollsista otti yhden askeleen eteenpäin, kun rupesin sitä aamusta työstämään. Siinä on käytetty barbien käsiä ja jalkoja. Kattoo nyt millainen on lopputulos. Lisäksi hyödynnän Barbien torsoa yhdessä toisessa jutussa. 


5.4.2012

Pussivärjäystä

Kokeilin tämmöistä värjäämistä moovipussissa. Käytössä siis EMO-tuotannon reaktiivivärit. Sötkötin itse nuo värisävyt eli lilan, vihreän ja oranssin. Alkuun värit näyttivät tosi tummilta tuossa pussissa, mutta huljuttelun jälkeen värisävyt ovat aika pliisuja. Teinköhän jotain väärinpäin?
4.4.2012

Mitä olette

tehneet kun Bloggerissa tulee kuvatila täyteen? Oletteko ostaneet lisätilaa vai kuinka olette ratkaisseet tilanteen?

3.4.2012

Art Journal kierrätyskamasta #1

Tässä muutama kuva Art Journal -kirjasta jota olen tässä muutaman päivän väkertänyt. En voi sanoa sen olevan ihan 100% kierrätyskamaa koska esim. olen käyttänyt sivujen koristelussa ostamaani servettiä. Toistaiseksi suurimmaksi osaksi se kuitenkin on eli muropaketeista kirja! Ja ohjeen löydät täältä Jennibellien Studiosta. Kannattaa kokeilla itse kukin, ei kun muroja popsimaan!Vielä koristuksia sivuille niin sitten tulee uusia kuvituksia.

2.4.2012

Houstonista kuuluu kummia?

Netti toimii taas!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................... ja sähköpostikin. Joten mukana pelissä ollaan taas. Olen tekemässä kierrätysmateriaaleista kirjaa. Yritän käyttää kierrätyskamaa  niin paljon kuin mahdollista. Laitan postausta kuvien kera kunhan olen saanut sen sellaiseen jamaan jotta kehtaa näytellä. Mutta siihen asti, son moro!