30.11.2011

Helmiä sioille

No ei nyt sentään, vaan kangashelmiä kokeilin. Ihan hauskaa puuhaa tämäkin.Näistä voi tehdä vaikka amuletteja tms.I made some Fabric beads today.

23.11.2011

Huoparanneke

Tämänmoisen nunokokeillun tein eilen. Ei multa ihan vielä nuo nunoilut oikein pelitä. Jos joku osaa niin voisi tulla mulle opettaan ;)))

21.11.2011

Canunoilua ja kierrätystä

Saatatte ihmetellä mitä tuo canunoilu on ja voinhan sen toki paljastaakin. Luin netistä (KVG) melkein kaiken minkä löysin nunohuovutuksesta ja tottahan sitä suuna ja päänä pitää päästä kokeilemaan. Eikä mitään kursseja ennakkoon vaan ensin omat kokeilut ja sitten kurssille kun sellainen sattuu kohdalle. Olen siis yrittänyt nunohuovuttaa tässä pari päivää, mutta minusta se on enemmänkin canunoilua (=etunimestä 2 ekaa kirjainta+nuno) eli ihan mitä sattuu. No joka tapauksessa tänään tein yhdestä canunotusta huovanpalasta käsrenkaan (lila). Pohjana vanha vanutettu villapaita. Valkoinen käsrengas on tehty aiemmin. Siinäkin pohjana vanha vanutettu villis + omanlaistani käskirjontaa.20.11.2011

Fridas day

Eli Fridan päiviä vietellään. Tein pohja-, krakleeraus- ja kimalluskokeiluja ja ajattelin jotta Frida sopii niihin ihan mukavasti. Joten voila:

17.11.2011

Sä oot silkkii...

Meinaan siis silkkipaperia, jonka itse kuvioin. Tätä on ihana käyttää esim. taulunpohjana tai korttipohjana.


Here is tissue paper which I have colored myself with different colors and acrylics etc. I use it for canvas and atc backgrounds.

13.11.2011

Tornillinen renkaita

Nyt on valmiina tämän verran käsrenkaita. Tuo helmillä kirjailu on muuten aika rauhoittavaa. Olen yllättynyt siitä, että pidän siitä.

10.11.2011

Lisää huovutettuja rannerenkaita

Rannerengastuotantolinja on tuottanut taas muutamat uudet rannerenkaat. Eilen meni muutama tunti yhden renkaan helmikirjontaan (vaika sitä ei ole paljon). Toki olenkin tässä asiasssa aloittelija! Ei näitä näköjään tunnissa tehdä. Valkoinen ja musta/ruskea (missä luonnonkivi) ovat vielä vaiheessa ja ovat hieman pienempään käteen. Harkitsen niidenkin koristelua vielä. Kolme muuta valmiina johonkin.....


6.11.2011

Helmiä ja huopaa

Aamupäivän riehuin puutarhassa ja iltapäivästä pääsin projektieni pariin. Sain valmiiksi muutamia paperihelmiä sekä kaksi huovutettua rannerengasta. Ideat pyöri päässä koko viime yön niin etten meinannut unta saada. Siksi hyvä, että sain ideani kerrankin myös valmiiksi.

Paperihelmiä

Rannerenkaat

5.11.2011

Huopailua

Huovuttelin eilissä päivänä tällaisen käsrenkaan. Käytin hahtuvalankaa ja normihuopakarstalevyä. Tänään sitten vähän koristelin sitä. Haluaisin (olisin halunnut siis) siitä vielä jotenkin runsaamman, mutta kun mulla on rajoitteena päähänpinttymä "yksinkertainen on kaunista". Mä en vaan osaa tehdä runsaan näköisiä koruja, kortteja tms.!!! Kääk, apuva!