31.1.2011

Tammikuun viimeinen kortti

Tässä tämän kuun viimeinen kortti. Nimeksi annoin "Segmenttejä".
Segmenttejä

29.1.2011

Mentalist

Ei täällä nyt ihan kaikki ole loppuunmyyty sentään! Edellisen kortin inspiroimana tupsahti tässä tällainen kortti.

Mentalist

Sold Out

Tänään alkoi Kässäkoulu. Tehtiin hopeasavesta koruja. Yhtään valmista ei ole vielä näyttää, mutta ehkä huomisen jälkeen sitten. Teinpähän eilen aloittamani kortin loppuun. Nimekseen se sai "Sold Out"

Sold Out

27.1.2011

ATC-korttikurssi Tuusulassa

toteutuu jeeee! Eilen pidin infoillan. Mukaan on ilmoittautunut 9 innokasta ja uteliasta opiskelijaa. Pitää vähän harjoitella ja alkaa olemaan avarakatseinen kuten allaoleva mieskin. .
Avarakatseinen Mies

24.1.2011

Jack Out of Box

Tänään tuli ihanaa postia Kruununjalokiveltä. Ihania maaleja JA TM:n Distress embossausjauhetta! Ja sitähän piti päästä heti kokeilemaan. Tämän kortin pohjassa sitä nyt sitten on ja Jaakkokin on päässyt laatikosta ulos eli "Jack Out of Box".
Jack Out of Box

22.1.2011

Mikään ei Pelasta Minua

kortilla Collage Obsession -haasteeseen Carnivale Pazzo. Mario/Luigi päätyi tämän näköiseksi käsittelyssäni.
Mikään ei Pelasta Minua
"Nothing can save Me" ATC card is my entry to Collage Obsession challenge. I hope you like it.

Kevättä rinnassa

vaikka lunta tulee tuutin täydeltä. Pientä hempeilyä tässä kortissa.

Kevään Odotusta

21.1.2011

Tuunailtua

Pöydälläni on pyörinyt tuollainen Vero Modan pitkä, paksua pahvia oleva hintalappu. Tulipa tehtyä siitä nyt kirjanmerkki itselleni. Toisen puolen jätin tuunaamatta ja se on alkuperäisessä kunnossaan ja siellä lukee Vero Moda. Nauhat vielä tuohon laitan ja sitten vaan käyttöön.
Kirjanmerkki

Kaksin aina Kaunihimpi

joten Minä Myös mukaan!
Minä Myös
And because two is more than one, here is Me Too!

Täydellä Höyryllä eteenpäin

mennään niinkuin mummo lumessa! Jälleen jotain hieman miehekkäämpää ja punkkia.

Täysi Höyry Päällä
Full steam ahead like grandma in the snow. Something a little more manly and  little punk steam.

18.1.2011

HUOM! ATC - Anna Taiteen Ciertää näyttely jatkuu!

Järvenpään kirjaston vitriineissä on 3. - 31.1.2011 asti Anna Taiteen Ciertää - Artist Trading Cards -näyttely. Esillä on neljän järvenpääläisen ja yhden tamperelaisen atc-korttitaiteilijan kortteja yms.  kirjoja sekä työvälineitä. 
Osoite on  Kirjastokatu 8, 04410 Järvenpää. Sijaitsee aivan juna-aseman vieressä. Näyttely on auki kirjaston aukioloaikoina, jotka kannattaa tarkistaa vaikka kirjaston kotisivuilta. Näyttely on jatkoa aiemmin pidetylle atc-korttitapahtumalle. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn.

16.1.2011

Outoja kokeiluja

Kokeilevaa korttitaidetta syntyi uusista pohjista Tässä ensimmäiset maistiaiset.

Outo Kala ennen
Outo Kala jälkeen

Outo Lintu ennen
Outo Lintu jälkeen

Pohjia korteille

Tein mallia Sötkötys korttipohjiksi uusille atc-korteille. Tässä ei sii ole takana yhtään mitään syvällistä, kunhan sotkin värejä yms. juttuja sekaisin.


Seuraavaksi leikkaan siitä niin monta valmista pohjaa kuin siitä nyt vain saa. Ja se siitä sitten.

Tässä leikattuina

Kokeiluja

Testailin vähän sitä sun tätä. Lopputulos nyt ei kovin kummonen, joten nimeä en keksinyt. Mutta tällainen tänään ja eikun jatkuu....

14.1.2011

Self-portrait

Nyt on tauot pidetty ja uusi korttivuosi voi alkaa. Varmaan joutuu taas kamppailemaan inspisten ja niiden puutteiden kanssa, mutta sehän on vaan haasteellista. Ja sitten pitäisi ehtiä tehdä muitakin kivoja juttuja. Miten yksi vuosi voi edes riittää tähän kaikkeen?? No mutta pitemmittä puheitta tein kortin itsestäni. Siis en ole itserakas tosiaankaan, vaan halusin vähän hassutella kun löysin tuollaisia tosi pieniä silmiä. Mukavaa alkanutta vuotta kaikille blogitutuille!
Self-portrait
This is my self-portrait. I found tiny funny eyes from our craftstore today. I think that they suite me quite well. Happy new year to you all my readers!

3.1.2011

Ennen pakollista taukoa on pakko tehdä kortteja

Niin, joutuu tässä loppuviikon olemaan ilman konetta ja kortin tekoa joten tein vähän varastoon. Tässä nämä tekoset nyt sitten ovat.
Minä ja Merihevonen
Me and The Seahorse

Olen Niin Erilainen
I am So Different

Koukussa Kortteihin Inspis-haaste #9

Mukaan vuoden ensimmäiseen Inspiraation lähteillä haasteeseen. Aiheena tällä kertaa Uusin silmin ja minähän näin asian tällätavalla.

Uusia Näköaloja

2.1.2011

Lost and Found Challenge

Oikein mukavaa alkanutta vuotta kaikille blogini lukijoille! Heti alkuun pitää mainostaa Tuiren uutta löytötavara atc-kortti sarjaa ja mukaan liittyvää haastetta. Käykääpä katsomassa ohjeet Tuiren Half Way Storagen puolelta. Ja eikun mukaan kaikki!

Ja pieni mainos vielä, että huomenna alkaa Anna Taiteen Ciertää -näyttely Järvenpään kirjastossa. Joten jos liikuskelet täällä päin niin käypä katsomassa.