29.12.2010

Lucie and Me

Tähän ne korttilomailut saavat loppua. Pieni lintu on Zoranalta saadusta kollaasiarkilta.
Lucie and Me

Now my "Creatingholiday" is finished. This is called "Lucie and Me". The little bird in the cage is from Zorana's collagesheet.

ATC - Anna Taiteen Ciertää 3. - 15.1.2011 Järvenpään kirjastossa

Järvenpään kirjaston vitriineissä on 3. - 15.1.2011 Anna Taiteen Ciertää - Artist Trading Cards -näyttely. Esillä on neljän järvenpääläisen atc-kortteilijan kortteja, kirjoja sekä työvälineitä. Osoite on  Kirjastokatu 8, 04410 Järvenpää. Sijaitsee aivan juna-aseman vieressä. Näyttely on auki kirjaston aukioloaikoina, jotka kannattaa tarkistaa vaikka kirjaston kotisivuilta. Näyttely on jatkoa aiemmin pidetylle atc-korttitapahtumalle. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn.

22.12.2010

OMLJ Oikein Mukavaa ja Lämpöistä Joulua - Merry Christmas to All

Tämän atc-kortin myötä haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille Oikein Mukavaa ja Lämpöistä Joulua! Toivottattavasti tapaamme myös ensi vuonna.

With this digital atc I will wish you all my blog readers Merry, Merry Christmas and I hope we will see in the Year 2011 again!

17.12.2010

Aikasoturit matkaavat - Time Warriors are Travelling

Minun soturini matkaavat  kaukaa menneisyydestä tähän päivään. Tässä he ovat, nuo rohkeat soturit taistelupäähineissään ja aseet valmiina. Kovin ovat kuitenkin kilttejä!

Time Warriors
My Time Warriors are actually friendly guys!

There is No Problem at Women's League

Sain tehtyä kaksi korttia. Pohjat tein "sötkötysmenetelmällä" jo aiemmin. Mies kortissa on mieheni isoisä nuorena ja nainen on hänen koulukavereitaan (ehkä).


No Problem

Women's League

I made these two cards today. The backgrounds I made earlier and I used "mess around" technique. The man in the picture is my husbands grandfather.

15.12.2010

Chapter 5 on My desk

Siis tämä kortti valmistui juuri. Yritin tehdä Tuiren oppien mukaiset reunat mutta eihän ne onnistunut niin kuin oli suunniteltu. Joten tyydymme tähän.

12.12.2010

ATC korttitapahtuma takana

ISO KIITOS kaikille kävijöille!!! Kaukaisimmat vieraat tulivat ihan Tampereelta asti. Demot tuli vedettyä ja kortteja tuli tehtyä. Ja kivaa oli. Tunnelma oli leppoisa ja inspiroiva. Jotain uutta oppi meikäläinenkin eli tein galligrafiakynän kaljatölkistä, tikusta ja maalarinteipistä. Kiitos siitä kuuluu Pialle. Ja oli tosi opettavaista nähdä Tuiren tyyli tehdä kortteja. Muutaman kortinkin sain vaihdettua. Kuvia en ehtinyt ottamaan, ehkä sitten ensi kerralla. KIITOKSET VIELÄ TUIRELLE JA PIALLE SEKÄ YHTEISTYÖKUMPPANEILLE!

Ennen tapahtuman alkua.

8.12.2010

Hieman vintagea näin joulua odotellessa

Hurjan värisekoilun jälkeen tein muutaman hillitymmän vintagetyylisen kortin. Ensimmäinen on "Journey no 455" ja toinen "Old Times Again". Toivottavasti pidätte!
Old Times Again

Journey no 455

2.12.2010

ATC-kortti tapahtuma Järvenpäässä 11.-12.12.2010

MUISTUTUS ATC-KORTTI TAPAHTUMASTA!

Neljä järvenpääläistä atc-kortteilijaa on järjestämässä 11.-12.12.2010 klo 14-18 Järvenpään Taidetalolla(Vanhankyläntie 28) ATC-korttitapahtuman, missä esitellään atc-kortteja, niiden tekoa ja tekniikoita ja koko harrastusta yleensä. Myös ATC-korttien live vaihtoa luvassa!

Tapahtumaan on vapaa pääsy - korttiaskartelusta perimme materiaalimaksua 1€/kortti. Sponsoreina toimii paikallinen askartelukauppa Taitaville ja Tiimari-Järvenpää.


Minut tunnistaa sitten tästä kyltistä.

1.12.2010

And It Feels Like HOME!

Neljän kortin KOTI-sarja. Koko on atc kokoa ja mallia "talo".

I made this serie called "HOME". Size is atc and model is "house".