28.10.2010

Koukussa Kortteihin Vintage haaste #6

Osallistuin tällä kortilla joka on kooltaan 4"x4" Koukussa kortteihin Vintage haasteeseen. Nimekseen tämä sai yksinkertaisesti "My Mother". Ei tässä kyllä mitään henkilökohtaista ole.....

It is Party Time

näin sitä jatketaan korttipeliä. Ja koska ihan kohta on Halloween niin palloillaan vähän....

27.10.2010

Pelataan korttia

jälleen! En tiedä onko se tämä hiipivä pimeys vai Halloween joka tätä riippuvuutta aiheuttaa, siis tehdä kauhukortteja, vai mikä, mutta pakko oli sellainen taas kokeilla tehdä. Ja nimenomaan kokeilla. Eli olen kovasti YRITTÄNYT matkia (niin suoraan sanoen ja rehellisesti) Tuiren tapaa koristella zombeja. Mutta eihän se ole meikäläisen kortti sinne päinkään mitä Tuiren kortit ovat. Olen kuitenkin jokseenkin tyytyväinen tähän .... jotta tällainen tänään "Be My Friend".

24.10.2010

Tuplavaihto #21 osa 1 ja 2

Pitkästä aikaa mukana haasteissa. Tällä kertaa Anne S:n tuplavaihto. Ensin osan 1 kortit jotka sain Manumiinalta ja Tainalta. Kiitokset molemmille ihanista korteista.

Sitten osan 2 kortit eli kortit omista kuvistani teki minulle Ritu. Hyvin hän oli keksinyt käyttöä kuvilleni. Lähetin hänelle naisen kuvan jolla on vihreät siivet = Ruusutarhan kuningatar ja lehdestä leikatun kuvan vieheistä = Vähän isompi vonkale. Tykkään molemmista joten kiitos Ritulle.

Itse tein ykkös osaan seuraavat kortit:

Minulla on vielä vaiheessa osan 2 kortit jotka menevät ... enpäs kerrokaan vielä ;)


16.10.2010

ATC - Runollinen Nainen

Sormet suihkivat ja ajatus lähti lentoon. Ajattelin tehdä kortin tuossa aiemmin postaamistani freebie-kuvista eli naisesta ja sanakirjan sivusta. Tällaisen sain aikaiseksi. Teksti on "uusrunoutta" elikäs muokkasin Matti Tiisalan "Se ei ollut ovi" runokokoelman muutamasta runosta oman versioni. Kirja löytynyt kirpparilta.

Haastanpa blogissani vierailevat lukijat tekemään myös kuvistani kortin!!!!

ATC - Mona Lisa I

Taas hinku tehdä kaikkea yhtäaikaa on suurempi kuin mitä itse toteutus. Stoppi ja toimettomuus iskee siinä vaiheessa kun pitäisi alkaa toteuttamaan niitä ihania ideoita joita päässä liikkuu. Siis taas se aika kuukaudesta.... Sain nyt väkisin puserrettua kuitenkin eilen yhden kortin. En ole kovin tyytyväinen tulokseen. Tarttis varmaan mennä johonkin kurssille.

14.10.2010

ATC-kortti Happening Järvenpäässä

Neljä järvenpääläistä atc-kortteilijaa on järjestämässä 11.-12.12.2010 klo 14-18 Järvenpään Taidetalolla(Vanhankyläntie 28) ATC-tapahtumaa, missä esitellään atc-kortteja, niiden tekoa ja tekniikoita ja koko harrastusta yleensä. Myös ATC-korttien live vaihtoa luvassa! Olisi mukavaa, jos lähiseudun muutkin kortteilijat (ei vain atc) pääsisivät tulemaan mukaan, niin voisimme samalla tutustua toisiimme! Tapahtumaan on vapaa pääsy - korttiaskartelusta perimme materiaalimaksua 1€/kortti. Sponsoreina toimii paikallinen askartelukauppa Taitaville ja Tiimari-Järvenpää. Kyselkää vapaasti, jos olette kiinnostuneita/uteliaita :) Tässä vielä Tuiren tekemä huikea mainos tilaisuudesta.

4.10.2010

Freebies - Omaan käyttöön muutama kuva

Tässä on muutama kuva omaan käyttöösi. Jos teet jotain niistä niin olisi kiva nähdä mitä sait aikaan. Voit kommentoida ja linkittää sivullesi.


3.10.2010

APC - Altered Playing Card

Elikäs eilen tein tämän ja yritin ladata kuvaa siinä onnistumatta. Tänään sitten onnistui. :) Tuunasin pelikortin (risti 8). Nimeksi ajattelin Traveller.
I altered this playing card. It's called "Traveller".

2.10.2010

Mita Ihmetta???

Meikläisellä ei nyt onnistu tuo kuvien siirto tänne blogiin??? Onko muilla Onkelmia?