29.11.2009

Taidetta kankaista - "Yhdessä"

Halusin kokeilla myös olisiko minusta "tilkkutaiteilijaksi". Kauan on jo himottanut tehdä jotain vastaavaa. Mutta olen sitä mieltä, että kaikki ajallaan ja nyt sen aika oli. Tänään siis syntyi kangastilkuista, sik-sakista ja kuvansiirron avulla taulu nimeltä "Yhdessä".

This is my first attempt to do Fabric collage. It called "Together". The text is finnish and it in english something about like "Me and You, Together now and allways."

YhdessäHuopatauluja

Käsityökoulussa oli tänä syksynä huovutusta eri muodoissaan. Tein siellä yhden taulun ja siitä innostuneena sain huovutettua kaksi myös kotona. Tarkoitus on tehdä näitä vielä lisää. Tauluissa on siis itse huovutettu pohja sekä kuvioita. Lisäksi käytetty pitsiä, leimausta ja paperia. Nimeltään ne ovat "Try Your Wings" ja "Home Sweet Home".  Jos tarkkaan katsoo löytyy tämän taulun oksalta myös Tuirelta saatu Perhosihminen.

These are made from felt, lace and other things.

Try Your Wings
Home Sweet Home

24.11.2009

ATC - Tyhjiä lauseita

ja pelkkiä sanoja". Eli piiiitkästä aikaa sain tehtyä atc-kortin. Kaikki tekeminen on ollut siis niin hakusessa tässä viime aikoina. Mitään en ole saanut tehtyä loppuun asti. Se on varmaan tämä vuodenaika joka ei oikein sovi meikäläisen vartalolle. Nyt tuli kuitenkin tarve kokeilla josko jotain syntyisi ja tämmöisen sain aikaiseksi.


 Ehkä se tästä vielä iloksi muuttuu ja jotain saan valmiiksikin asti. Tosin välillä on varmaan hyvä antaa tuon pään ihan olla levossakin näistä jutuista.

8.11.2009

ATC - Happy Holidays

Tuli kauhia tarve tehdä jouluinen atc-kortti. Ja niin valmistui tämä Happy Holidays -niminen kortti. Sitten vaan joulua odottelemaan....7.11.2009

Yleistä - Messuilta mukaan

Kävin eilen Helsingin kädentaitomessuilla ja mukaan tarttui muutama ihana leimasin. Ihania olisi ollut vaikka kuinka paljon mutta raha oli esteenä. Tällaisia kuitenkin raaskin ostaa seuraavilta valmistajilta kuin Stamp Camp ja Lost Coast Designs.  Jos joku haluaisi tilata leimoja vaikka tuolta Stamp Campilta niin voisimme tilata yhdessä. Ota yhteyksiä jos kiinnostusta. Minun eilen osatamani leimat ovat tässä.


4.11.2009

Korut - Huopapallokoruja

Korttien teko on nyt vähän jäissä. Olen nimittäin pyöritellyt viime aikoina huopapalloja. Tänään sain valmiiksi ensimmäisiä koruja niihin liittyen. Tein tuollaisen kaulakorut jonka voi papukaiajlukolla laittaa mihin vaan riippumaan sekä rintarossin ja sormuksen. Nämä ovat ekoja kokeiluja joten suokaa anteeksi korujen ulkonäkö.