27.9.2009

Haastan sinut #55 - Kerro Salaisuutesi

Tämän näköisellä kortilla mukaan Haastan sinut #55 -haasteeseen.

Jotain ihan muuta

Laitan kuvan anopilta saadusta Amazonin liljasta joka tänä syksynä, oltuaan kesän ulkona, innostui kukkimaan oikein toden teolla. Siinä on peräti kuusi (6) kukkavanaa! Tähän asti se on tehnyt vain yhden tai korkeintaan kaksi kukkavanaa.

23.9.2009

Kollaasimania #21 - Unikuva

Otan ensimmäistä kertaa osaa Kollaasimanian haasteeseen. Sain aikaiseksi kortin nimeltä "Unikuva". Tuo iso ilmansuunta leimasinkuva on leimattu ruskealla akryylimaalilla ja lisäksi käytetty muitakin leimasimia. Pohjana on Sticky-back Canvasia joka on siis ns. kangaspaperia jossa on toinen puoli itseliimautuva. Lisää ko. tuotteesta linkistä. Tätä myy mielestäni Suomessa ainakin Finnstamper.

ATC - Broken ja Hidden

Nämä kortit syntyivät tässä muutama päivä sitten. Olen nyt innostunut ompelemaan ja kokeilemaan pitsiä, paperia ja kaikkea mahdollista materiaalia sekaisin. Pohjana näissä korteissa on juuttikangas ja vanha patjakangas, lisäksi käytetty kirpparipitsejä ja papereita. Eli siis myös kierrätysidea toteutuu.

Ensimmäisen kortin nimeksi tuli "Broken" koska kuvan siirto ei ihan onnistunut. Toisen kortin nimi on "Hidden" Miksiköhän?

22.9.2009

Pajan Art #20 - Love letters ja Je t'aime

Innostuin osallistuman Pajan Art -haasteen molempiin osiin. Tosin hieman kyllä soveltaen sillä huomasin nyt, että A-osassa olikin kyse kirjekuorikortista! Tässä aikaansaannokseni joka tapauksessa eli tein kuori ja kortti -setin:


"Love Letters From Paris"


Ja sitten B-osan kortti "Je t'aime" edestä ja takaa:

Ja kuori ja kortti yhdessä:

21.9.2009

Yleistä - ATC-kortteilua kotosalla

Koskapa tuo työväenopiston atc-korttikurssi karahti kiville niin ajattelinpa pitää sen sitten omassa kotona. Eli meillä tehdään atc-kortteja la 3.10.2009 klo. 10.00 alkaen nyyttäriperiaatteella. Kokeillaan erilaisia pohjia, kuvansiirtoa yms. tekniikoita. Kahdeksan mahtuu vielä mukaan (max. 10). Ilmoittautua voi minulle viim. 30.9.2009 sähköpostilla. Paikka sijaitsee Järvenpäässä. Osoitten ilmoitan sitten henk.koht. sähköpostilla. Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä sähköisesti.

20.9.2009

ATC - Ommeltua

Innostuin hieman ompelemaan ja sain aikaiseksi kyseisen kortin. No name mutta ehdotuksia voin ottaa vastaan.

15.9.2009

Pajan Art #19 - Kangasta käyttäen

Olen mukana Pajan Art -haasteessa #19 tällä ATC-kortilla. Pohjana käytetty lakanakangasta ja pitsiä.

14.9.2009

ATC - Keltainen hetki

Päivällä tekemästäni taustakokeilusta sukeutui useampia atc-pohjia. Tässä "Keltaisessa Hetkessä" olen käyttänyt taustana yhtä noista korteista.

Taustat - Uusia kokeiluja

Meikäläiselle putkahti ihan vaan päähän, että nyt tätä juttua pitää kokeilla ja tehdä vähän taustapaperia. Tämä ei ole siis mitenkään minun keksintöäni. Tällaiset lopputulokset sain aikaiseksi. Kuviot näyttävät hieman utuisilta ja ihan kuin ne olisi tehty valkoisen maalin kera.

Ja mitä sitten tein? Pohjat on väritetty Distress Inkeillä. Väriä vaan sikin sokin paperille. Paperina on paksuhko vesiväripaperi. Sitten lautanen johon laitoin vauvojen pyllypyyhkeen, siihen lorautin hieman kloritetta. Sitten pienellä meikkisienellä töpöttelin kloritetta leimojen päälle ja leimasin. Käytin myös sabluunaa jonka läpi töpöttelin ko. sienellä. Ei saa olla vaan liikaa tuota kloritenestettä eli melko kuivalla sienellä sitten vaan töpötellään.

8.9.2009

Pajan Art #18 B osa - Fly away with your Wings

Tällä mukana Pajan Art -haasteessa tällä kertaa. Aiheenahan oli "ruskea". Kortin nimenä Fly away with your Wings.

4.9.2009

Yleistä - Mainos ATC-kortti kurssista

Eli Järvenpään työväenopistossa on tulossa Atc-korttikurssi ja opettajana toimii allekirjoittanut. Ilmoittauminen on käynnissä parhaillaan:

9580 ATC-KORTTIASKARTELUA
TYÖVÄENOPISTO Mannilantie 4 TAITOLA
ke 18.00-18.45
la 09.00-14.45
Artesaani Carita Ammondt-Oksa
23.9.2009-3.10.2009, 8 oppituntia
Kurssimaksu 20,00 €
Enintään 18 opiskelijaa
Ilmoittautuminen 15.9. mennessä. Nyt mukaan tekemään Artist Trading Card -kortteja. ATC-kortit ovat keräilykortteja, joita voi vaihdella toisten tekijöiden kanssa. Kortit ovat yleensä käsin koristeltuja ja tehtyjä ja kaikki tekniikat ja materiaalit käyvät eli tyyli ja tekniikka on vapaa, vain kortin koko on vakio eli 6,4 cm x 8,9 cm (2,5" x 3,5"). Infoillassa 23.9. lisää materiaaleista. Eväät lauantaiksi 3.10. mukaan.

ATC - Unelmoija

Tein juuri uuden atc-kortin nimeltään "Unelmoija". Taustalla käytetty yhtä tänään ostamistani leimasimista. Laitan kuvan myös mitä tänään ostin. Aurinkolasileimasin oli 50% alessa, ei voinut vastustaa.

Yleistä - Porttikielto

Täytyy asettaa itselleni porttikielto Sinelliin! Tuli meinaan taas tänään törsättyä luvattoman paljon rahaa sinne. Ostin joitakin ihania leimasimia. Kunhan ehdin niin katson nuo leimasimet läpi ja yritän varmaankin myydä osan. Eihän niitä tule kuitenkaan käytettyä kaikkia itse.

3.9.2009

ATC - Kolmen kortin sarja

Tänään sain aikaiseksi tällaisen kolmen kortin sarjan. Nimeltään kortit ovat "Glimmer of Hope", "Dreamer" sekä "Promise". Jokaisessa kortissa on samat peruselementit: ranskankielinen pohja, ruosteaineella ruostutettu yläosa, mustalla ja valkoisella leimasinvärillä muutama erilainen leimasinkuvio, jotain ylimääräistä, perhonen, naisen kuva ja teksti. Silti jokainen kortti on mielestäni tunnelmaltaan erilainen.

1.9.2009

Yleistä - Lapset lentää pesästä

Kun lapset lentää pesästä on siinä jotain postiivistäkin jos ei surullistakin. Meiltä on nyt neljästä kaksi lähtenyt kokeilemaan omia siipiään. Nyt kun tuo nro 2 lähti niin tämähän tarkoitti käytännössä sitä, että mamma sai uuden työhuoneen!