30.6.2009

Uusia leimoja

Tilasin Heinikasta a TRST Leimasetin "Fabric and Buttons" ja se on siis aivan IHANA! Tässä kuva minkälaisia leimoja setissä oli.

Pitsejä ja nappeja, näin monta erilaista.

Pajan Art #8 - Aihe Rakkaus

Osallistuin ensimmäistä kertaa Arjan Pajan Art –haasteeseen. Ensimmäiseen osioon tein myöskin ensimmäistä kertaa Gothic Arch –kortin. Sen nimi on "The House of Love". Lopputulos ei ole ihan niin hyvä kuin mitä silmissäni siinsi aloittaessani sen tekemistä.
Toiseen osioon tein "Rakastan" nimisen ATC:n.

The House of Love

Rakastan

ATC - Tuplavaihto #10 osa 1, minulle saapuneet kortit

Tänään sain Anne S:n tuplavaihdon ensimmäisen osan kortit. "Minun tuolini " on Arjalta ja toinen kortti "Sammakkotanssi" on Eilalta. Tätä sammakkokorttia jo kuolasin aiemmin Eilan sivuilla ja nyt se on minun. Myös Arjan kortti on aivan ihana!

29.6.2009

ATC - Tuottoisa päivä

Flunssa alkaa jo hellittää ja siksi tämä päivä kuluikin pitkästä aikaa korttien parissa. Osallistuin Anne S:n Haastan sinut -haasteeseen ja sen lisäksi tein seitsemän muutakin korttia. Meikäläiseen iski jopa pieni Rembranttikin (siis TOSI pieni). Tässä tämän päivän tulos:


Ensimmäisen kerran kahden kortin sarja nimeltä "Sisters".

Sitten ne Rembrantit. Ensimmäinen nimeltään "My House" ja toinen "Flower Girl".


Ja sitten viimeinen kolmen kortin sarja. Kuvilla ei vielä nimeä.

Haastan sinut #46 - Believe ja Sudenkorennot

Tällä kertaa kahdella kortilla mukaan Haastan sinut -haasteeseen! Kuva oli tosi kiva ja innoitti minut muuntelemaan sitä tuolla BeFunky-masiinalla. Ja tämän näköisiä kortteja niistä sitten syntyi.

14.6.2009

Korut - Dominokorupohjia sekä rannerenkaita

Tänään valmistui dominokorupohjia sekä rannekoruja helmistä ja puisesta neliön mallisista "helmestä" joihin olen tehnyt kollaasit.

Tein myös Haastan sinut #45 -haasteen kuvasta dominon, mutta käyttötarkoitus on vielä avoin.

13.6.2009

Haastan sinut # 45 - Lennän luoksesi

Pitkästä aikaa haasteessa mukana. Haastan sinut # 45 -haasteeseen tein tällaisen ATC-kortin. Nimeksi laitoin ihan savoksi jotta "Lennän luoksesi".

10.6.2009

Uusia taustoja

minulle uusilla tekniikoilla tuli tänään harjoiteltua. Tässä lopputuloksia.

4.6.2009

ATC-Jam - Lopputulos

Hiljaista on tälläkin rintamalla pitänyt. Jotenkin on varmaan kesäväsymystä tai jotain. Tuntuu takki ihan tyhjältä. Stressasin koko toukokuun lakkiaisia ja kuinka niistä selviän ja nyt olen vaan ollut....

Mutta tässä lupaamani kuva edellisen postauksen lopputuloksesta eli minkä näköisenä kortit lähtivät minulta. Tämä oli kiva juttu - siis ATC-Jam!!