9.2.2009

Askartelua - Pussukka paperista

Kokeiluja aina tarvitaan jotta mieli pysyy virkeänä. Synyti siis tällainen Vintage-pussukka. Mukana lainattua kuvaa, leimailua ja postimerkkejä.

5.2.2009

ATC - Pohjakokeiluja

Tänään tein ison kasan pohjakokeiluja. Tässä päivän saldo ja muutama vähän lähemmin kuvattuna. Aineina kahvi, suola ja akryylivärit.

4.2.2009

ATC - Aasialaisia tunnelmia ja vähän muutakin

Hieman aasialaisia tunnelmia. Tämän tein tänään taustavaihdosta saamalleni pohjalle. Ja sitten vähemmän aasialaisia tunnelmia. Lisäksi valmistui Ystävänpäivän kortti ja digitaalisesta atc.sta nappaamani kuva. Pohjat ovat omatekoisia.

3.2.2009

ATC - Itsetehty ATC taustavaihto

Osallistuin Anne S:n järjestämään ATC-taustavaihtoon. Tässä kuva saamistani taustoista. Siis aivan mahtavia. Kiitokset Anne S, Arja L, Leila, Pappipuikoissa ja Ritu.
Ja koska olen aivan tykästynyt Annen palleroleimasimeen niin minun oli pakko tehdä oma. Ei nyt ihan samanlainen mutta sinnepäin. Tässä mallileimaus pahville.

1.2.2009

ATC - Illusion

Törmäsin uudenlaiseen tekniikkaan jolla tuo tyttö on toteutettu. Ja tietysti piti heti päästä sitä kokeilemaan. Sen tuloksena syntyi tämä niin muuten pliisu kortti sekä illuusio siitä, että osaisin piirtää.