10.9.2008

Korut - kierrätyskorujaLaitan muutaman kuvan tekemistäni kierrätyskoruista. Arvaatko mistä ne on tehty?? Aivan silmälasien linsseistä. Mitäs pidätte?8.9.2008

Digital collage - Kokeiluja

Lisään tässä muutaman digitaalisesti tekemäni kollaasin. Eivät välttämättä ole mitään sen kummoisempia koska olen vielä harjoitteluasteella tässä. Kerro kuitenkin mielipiteesi kuvista.


Taustat - Sisarukset

Tässä yksi tausta vapaaseen käyttöön.


Digital collage - Angels walk among us


Olen lähiaikoina innostunut tekemään collagetöitä myös digitaalisesti Photoshopissa. Tässä nyt yksi tekemäni kuva.


Collage sheet - Hatut

Hauskoja hattuja, siipiä ja tekstejä töihisi. Ole hyvä ja käytä vapaasti.

Carita's Free images - vauva


Tässä yksi ilmainen kuva käyttöösi. Ethän käytä sitä kaupallisiin tarkoituksiin vaan ihan omiin askarteluihisi. Lisäilen näitä tänne aina silloin tällöin kun saan hyviä kuvia käsiini.

Korut - microscope slides

Teen myös tällaisia ns. microscope slide -koruja. Innostuin näiden tekemisestä viime keväänä. Molemmin puolin on joko kuvat tai sitten toisella puolella on tekstiä.

Collage sheet - EnkelityttöTässä on ensimmäinen tekemäni collage sheet. Voit tallentaa sen vapaasti koneellesi ja käyttää omissa töissäsi jos haluat.

Altsumanailua - uusi blogini


Aloitin nyt myös toisen blogin pitämisen. Täällä tulen julkaisemaan juttuja ja kuvia muista tekosistani kuten tekemistäni koruista ja collage töistä. Harjoitus tekee mestarin joten joudun varmasti tätäkin blogia muokkailemaan kovastikin näin aluksi. Toivottavasti te, jotka tänne "eksytte" nautitte töistäni ja olisi kiva kuulla myös kommenttejanne niistä.